Topphälsa igen

I dag fick jag hem ett rykande färskt nummer av tidningen Topphälsa, augustinumret som jag är med i.
Det känns verkligen roligt att de kontaktade mig igen då Topphälsa var den första tidning som uppmärksammade min livsstilsförändring. Jag var med i deras tidning för första gången 2014 och blev fotograferad av Kristian Pohl i denna underbara ljuvliga klänning från Filippa K. I mars 2012 vägde jag 140 kg och att på 18 månader gå ner i vikt och komma i denna blåa klänning var som en dröm och visar verkligen att allting är möjligt, precis som jag alltid skrivit sedan jag började blogga; det omöjliga är möjligt.
 
Startskottet för mig att börja blogga blev efter att jag varit med i Topphälsa, och sedan uppmärksammades jag av Kostdoktorn numera Diet Doctor som skrev om min resa och då tog min blogg verkligen fart.
 
Foto 2014; Kristian pohl
 
När man gör en stor viktförändring så är det inte bara på ytan saker händer, utan mycket sker inombords/mentalt. Helt plötsligt fick jag mer aptit på livet, vågade ta ut svängarna och ville utvecklas. Jag bestämde mig för att börja föreläsa och hade premiär med en föreläsning i Stockholm 2015 med två utsålda föreläsningar, sedan fortsatte jag med fler föreläsningar runt om i Sverige.
 
När Topphälsa nu igen kontaktade mig och ville göra en återblick; hur gick det sedan, så tvekade jag inte en sekund att få vara med igen då detta ämne är högaktuellt. För hur många gånger har inte jag och många fler lyckats gå ner i vikt, för att sedan gå upp allt igen?
 
Är allt så enkelt när man nått sin målvikt? För mig har det ärligt sagt inte varit det, livet händer runt omkring oss hela tiden och det är så viktigt att prata om det. Som ni ser på bilder från första numret av Topphälsa som jag var med i och dessa nytagna så ser ni att jag gått upp några kilon. Stress, hormoner m.m. (som ni kan läsa om på bloggen i tidigare inlägg) har gjort att det har varit lite kämpigt att hålla i vikten. Men poängen är, att den gamla Lindha hon hade gått upp till 140 kg igen. Men med min LCHF-kost har jag lärt mig att hantera känslorna, att inte vilja döva dem med mat/socker/kolhydrater, och jag är stolt över att jag i dag kan dra i handbromsen i tid.
 
(null)
Foto 2018; Theresia Köhlin
Frisör; Carola Olofsson
 
Nu kommer jag att dra i gång nya föreläsningar om min livsstilsförändring, och jag ser fram emot att återigen komma till bl.a. Stockholm, håll utkik på bloggen om när det är dags. Här kan ni läsa om min föreläsning i Stockholm år 2015 
 
Förutom föreläsningar så håller jag även i populära kurser på distans där vi tillsammans i grupp stöttar varandra att lyckas bli vän med maten och få en bra hälsa, mer om dessa kurser och när de startar igen kommer inom kort på bloggen.
 
Inför min fotografering i Stockholm nu så hade jag turen att få hjälp med att fixa håret inför fotograferingen av Carola som är en av delägarna på bästa salongen FOLK Stockholm. I lugn och ro kunde jag slappna av och blev så nöjd med resultatet. Lockarna satt i och håret var fräscht i hela 3 dagar, så det var en väl värd investering för att få känna sig extra fin. Fräsch lokal som ligger centralt och proffsiga frisörer så jag rekommenderar verkligen ett besök där. 
 
(null)
 
 (null)
 
(null)
 
 
 
 
 
#1 - - Eva:

Vilken grym resa du gjort. Kul att läsa om detta på din blogg!

Svar: tack, vad härligt att höra <3
halvalindha