Dags för utemöbler

Detta är ett sponsrat samarbete med Trademax och innehåller annonslänkar.
 
Sommarvärmen och solen fortsätter att skina på oss även här i Norrland, det är rena utlandsvärmen och att skaffa sig en härlig utemöbel att njuta i sommarvärmen är en perfekt investering inför sommarens alla olika event. Så jag måste tipsa er om Trademax på nätet som har allt för hemmet till fantastiska priser. De har ett fantastiskt stort utbud av bland annat utemöbler att välja och vraka mellan. Dessutom är de slitstarka och tåliga.
 
Själv så har jag redan investerat i en utemöbel som jag kan lova har varit en sådan värd investering att kunna njuta och koppla av i, och dessutom att man kan ha utemöbeln både ute och inne då de är väldigt lätta att flytta runt. Vår utemöbel använder vi även under vinterhalvåret då det passar oss så fint att ha i vårt inglasade uterum. På så vis får vi ett extra vardagsrum även under vintern.
 

Dom har bland annat bruna utemöbler på Trademax nu  och vår grupp som vi valt är brun men det finns många olika färger och former att själv välja det som passar in hos just dig oavsett om du har en stor eller liten trädgård.
 
Det är bara att klicka hem och beställa den utemöbel som passar just den stil du vill ha, eller vilket material du vill ha. Passa på nu när det är riktiga fyndpriser och dessutom så är det fri frakt och öppet köp i hela 365 dagar.
 
Tänk vad härligt att kunna landa i trädgården eller på din balkong och njuta av sommaren i en sådan här skön utemöbel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pytt i panna på mitt sätt

I dag till lunch gjorde jag hemmagjord gräddstuvad LCHF pytt i panna. Det är många som undrar hur stora mina portioner är eller hur mycket grönsaker jag äter. För mig är det viktigt att få i mig näringsrik mat med mycket grönsaker så att jag får i mig alla vitaminer och mineraler som jag behöver. Skulle jag inte äta grönsaker så skulle min mage må katastrofalt dåligt. I min pytt i panna blandar jag i det jag har hemma för tillfället och grönsaker är ingen brist hos mig.
En halv tomat, en bit paprika, 1/2 liten gul lök, en bit zucchini, 1/3 del av ett bacon paket, 3 korvskivor, ett stekt ägg och ca 1 dl blomkålsris.
 
(null)
 
Jag finhackar alla grönsaker, korven och baconet.
 
(null)
 
 Sedan steker jag allt i smör och som ni ser så består stekpannan med mer än hälften av grönsaker.
 
(null)
 
Jag fräser i hop allt och kryddar med salt och vitpeppar.
 
(null)
 
Jag tycker att det är gott med dill i min pytt, så lite dill strösslar jag över och tillsätter även ca 1/2 dl grädde och några droppar soja. Sedan får pytten sjuda i hop lite så den riktigt krämar i hop sig.
 
(null)
 
Zucchinin blir perfekt lagom tuggmotstånd i stället för potatis och ett stekt ägg till är ett måste. Enkelt gott och mättande.
 
(null)
 

Balans i livet

I dag hände det, min största fasa; att ramla! Jag tog en joggingtur i morse i det sköna soliga vädret och snubblade. Jag flög framåt handlöst ner i gruset, det gjorde så ont och jag förbannar mig själv för att jag inte lär mig och lyfter på fötterna när jag springer. 
När jag vägde 140 kg så var det min mardröm att ramla för jag visste att jag hade så svårt att ta mig upp, likaså var jag livrädd om stolarna jag satt på skulle hålla. Även om jag inte väger 140 kg i dag, så finns det kvar i mig känslomässigt och mentalt. Även om det gjorde ont och skrubbsåren är rätt små så var det känslan som var jobbigast; att jag fortfarande lider av att jag varit så överviktig och att det i bland fortfarande hindrar mig i dag i vissa situationer fast jag är normalviktig.
 

Att känna att jag fortfarande har rädslor och att vara rädd för att exempel stå på en stol, eller att åka i branta rulltrappor är något som jag håller på och tränar bort, bl.a med min pt Jonas Brandt, och jag är så glad att jag har han som respekterar och stöttar mig i detta.
 
Under min mammas flytt som pågått intensivt under två veckor så har jag inte prioriterat min träning, vilket gör att jag hamnar i lite obalans och mår sämre, även om jag rört mig mycket hela tiden med att lyfta, bära och packa kartonger. Min man Magnus har sett på mig att nu mår inte Lindha bra och när han var på gymmet för andra gången i rad utan mig och Jonas var där och frågade hur det var med mig så sa Magnus till Jonas; ring Lindha.
 
Sagt och gjort så är jag glad över att Magnus vet vad jag behöver för att ha balans i mitt liv.
Visa fler inlägg