Workshop

I dag står jag inför en utmaning; min första Workshop, och det ska bli spännande även om det givetvis är nervöst. Har bestämt att om det går bra ska hela familjen ut och äta middag på kvällen, eller så äter vi hemma i lugn och ro, färska räkor med hemmagjord aioli och avokado.
 
Vad ska jag ha på mig då? Enkla jeans och blus, eller klänning?? När jag var i Stockholm köpte jag den blåa blusen/skjortan på KappAhl, älskar verkligen den här ljusblåa färgen. Sedan på butiken ZARA på Drottninggatan köpte jag den här svarta klänningen, vad tycker ni?? ( självklart ska jag ha byxor nertill ) 
Givetvis kommer jag att ha mitt armband Fuck sugar som jag fick av en läsare, har alltid på mig det vid mina föreläsningar <3.
 
 
Sedan vill jag bara säga att tack så mycket för alla era positiva kommentarer om att ni gillar att läsa min blogg, det gör mig så glad <3.
 
Är det något jag älskar så är det att köpa tulpaner den här årstiden, blommor piggar verkligen upp och till helgerna brukar jag alltid köpa en bukett, så fint och mysigt.
 

Därför lottar jag ut ett presentkort på Euroflorist till en av mina läsare som tack så ni också kan njuta av vackra tulpaner. Du behöver bara kommentera varför du vill vinna, så lottar jag sedan. Tävlingen pågår t.o.m. söndag 1/3 Kl.12.
Ha en underbar helg.
 
Bukett med tulpaner i olika färger
 
Visa fler inlägg