Workshop

I dag står jag inför en utmaning; min första Workshop, och det ska bli spännande även om det givetvis är nervöst. Har bestämt att om det går bra ska hela familjen ut och äta middag på kvällen, eller så äter vi hemma i lugn och ro, färska räkor med hemmagjord aioli och avokado.
 
Vad ska jag ha på mig då? Enkla jeans och blus, eller klänning?? När jag var i Stockholm köpte jag den blåa blusen/skjortan på KappAhl, älskar verkligen den här ljusblåa färgen. Sedan på butiken ZARA på Drottninggatan köpte jag den här svarta klänningen, vad tycker ni?? ( självklart ska jag ha byxor nertill ) 
Givetvis kommer jag att ha mitt armband Fuck sugar som jag fick av en läsare, har alltid på mig det vid mina föreläsningar <3.
 
 
Sedan vill jag bara säga att tack så mycket för alla era positiva kommentarer om att ni gillar att läsa min blogg, det gör mig så glad <3.
 
Är det något jag älskar så är det att köpa tulpaner den här årstiden, blommor piggar verkligen upp och till helgerna brukar jag alltid köpa en bukett, så fint och mysigt.
 

Därför lottar jag ut ett presentkort på Euroflorist till en av mina läsare som tack så ni också kan njuta av vackra tulpaner. Du behöver bara kommentera varför du vill vinna, så lottar jag sedan. Tävlingen pågår t.o.m. söndag 1/3 Kl.12.
Ha en underbar helg.
 
Bukett med tulpaner i olika färger
 

Baconinlindad Fylld kycklingfile

Slänger in ett gott middagstips som vi åt i kväll till middag. Vi köpte 800 g kycklingfilé, vitlöks Cantadou ca 150 g och 2 paket bacon.
  
Banka ut kycklingfilén med en kötthammare eller köp minut filé som är tunnare. Fyll med vitlökscantadou och salta/peppra, rulla i hop. Linda bacon runt den fyllda kycklingfilén.
 
Bryn kycklingen i stekpannan och lägg den sedan i mitten av ugnen i en ugnssäker form i 225 grader. Tills den fått en innertemperatur på 62 grader och låt den sedan vila en stund innan servering.
Vi hade blomkålsmos och bearnaisesås till, hade tänkt koka broccoli men glömde det så tomatskivor fick duga.
Enkelt snabbt och gott till fredagsmiddag. 
 
 
 
 

Må bra

Underbara fredag! Ledig hela helgen, i och för sig så ska jag ha en Workshop om hälsa i morgon lördag, men det är ju en rolig utmaning! Dessutom ska Nisse Simonsson föreläsa och han är en fantastiskt inspirerande föreläsare att lyssna på, han besitter så mycket kunskap och har en fantastisk humor.
 
 
Jag fick bra respons på mitt inlägg i går, och det visar ju vad viktigt det är att man kan känna igen sina känslor i andras erfarenheter. Det var ju många gånger jag var villig att lägga ner allt, men på något vis så tillät jag mig det inte.
 
Jag berättade för alla, som så här i efterhand nog var för att jag kände att jag kommer behöva den pressen.
Nu säger jag inte att det var så, men jag kan tänka mig att mina arbetskamrater kanske tvivlade på att 140 kg tunga Lindha skulle gå ner 70 kg, det överträffade ju mina egna förhoppningar då mitt mål i början var att gå ner till 99 kg. 
 
 
Men bekräftelsen från mina arbetskompisar som frågade hur mycket har jag gått ner nu, och deras pepp under resan om hur duktig jag var, stärkte mig. Det är viktigt att få bekräftelse och pepp av andra.
 
I går kväll hade jag och min syster träff med våra kusiner, alltid lika roligt. Vi åt mat och surrade och tvingade ett annat sällskap att ta kort på oss. Det känns så fantastiskt att våra föräldrar lärt oss att ha kontakt då vi är i samma ålder, sedan har jag kusiner i Gävle som jag/vi har tät kontakt med och umgås med också. Det känns inte som om vi är kusiner, vi har så nära relation att vi känner oss mer som syskon vilket är helt fantastiskt.  
 
 
Här åt vi på Jazzköket i Östersund, en av stans mysigaste restauranger och fantastiskt god mat.
 
 
Måste ju tillägga så här i efterhand att dessa glada bilder där jag umgås och har kul fanns inte i min värld på samma sätt som nu. Förut ville jag inte umgås och gå ut i onödan, visst ville jag träffa människor men det var så jobbigt att inte ha tillräckligt fina kläder och känna sig fin, då det var som skönast att gömma sig och hålla sig hemma.
 
I dag njuter jag av att obehindrat kunna gå ut i vanliga slitna blå jeans och en enkel skjorta i stället för svarta mjukistrikåer med stretch och lång tunika. Det låter kanske hemskt ,men livet blir så mycket enklare och det är vad jag känner, alla trivs vi i olika vikter och mår bra vilket jag respekterar. Men jag är så tacksam att jag klarade av att gå ner i vikt och känner att jag kan hålla vikten, den känslan jag har är att det inte är omöjligt och den känslan vill jag förmedla på alla sätt och vis.
Visa fler inlägg