Viktminskning/kurs 2018

Nu har min distanskurs på nätet hållit i gång lite mer än två veckor, och jag är så glad över gruppen som tillsammans stöttar och peppar varandra förutom den dagliga supporten från mig. Blir så glad när de säger att de har ätit LCHF förut men inte lyckats gå ner i vikt eller har haft styrkan att hålla i det, för det är ju så lätt att motivationen tryter trots att man vet precis hur man ska göra eller hur?
 
Sammanhållningen i gruppen gör dem starka tillsammans, man har en trevlig sysselsättning och finner kraft och kan skriva om de behöver hjälp med något. Tio härliga tjejer i blandade åldrar med olika erfarenheter har tillsammans på 2 veckor gått ner 26,4 kg!!!! Känner sådan glädje med dem för jag vet hur de har kämpat dessa veckor med olika dilemman med tjejresor och frestelser.
 
Nu har tjejerna två veckor kvar och redan känner de att de tillsammans själva tar över gruppen för att fortsätta stötta varandra i sin resa. Det är detta som gör mig så glad; den fina stämningen. Jag minns en grupp jag hade och de bestämde att de som kunde skulle träffas på LCHF-kryssningen, det var så häftigt att träffa dem där <3 
 
Nu kör jag i gång en ny distanskurs med start nästa år vecka 2 till 5, 2018. Vill du vara med så mejla mig för mer information, just nu finns det 8 platser kvar.
 
Cirkel/Hållbar viktminskning: 4 veckor, pris 995 kr per person.
Start vecka 2 - 5, dvs 8 januari 2018
  • Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och övriga deltagare
  • Vi kommer att ha olika tema varje vecka, där jag skriver hur och vad vi ska göra.
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Plus mycket mera 
 
För anmälan och mer info mejla mig;
lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv i ämnesraden "cirkel 2018".  
OBS. begränsat antal platser.
 
Ska 2018 bli ditt år?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vardagsliv

Efter att ha jobbat hela helgen lång så är det riktigt skönt att få vara ledig en måndag, att dricka kaffe och mysa framför nyhetsmorgon är så lyxigt. Jag som älskar julen känner att jag inte har hunnit med något speciellt ännu då jag brukar vara ute i väldigt god tid med allt inför julen. Så i dag var dagen vigd åt att börja julstäda inför första advent. Men att strunta i motion finns inte; jag prioriterar min hälsa framför dammråttorna så jag och min äldsta dotter Julia tog en promenad på hela två timmar i ett vintrigt Jämtland.  
 
 
Så glad att jag investerat i ett par Icebug-skor så jag slipper bekymra mig för att halka och ramla, min största fasa. Jag köpte mina ICE bug på Burmans skor i Östersund.
 
 
Visst är det vackra bilder från promenaden som min dotter Julia tagit <3 
 
 
Sedan blev det julstädning hela eftermiddagen, men vi hann med ett pass på gymmet också med lite marklyft. 
 
 
 
 

Tillskott och hälsa

Jag har ju skrivit förut och berättat om hur min mage har krånglat en längre tid, och hur jag kämpat med att få bort mina kilon som jag gått upp. Är man stressad så fungerar vår matsmältning mycket sämre; tarmen klarar inte av att tillgodogöra sig alla näringsämnen som vi behöver från maten vi äter, tecken på det kan vara att magen blir svullen, IBS, ont i magen, förstoppning. Och en mage/tarm som inte mår bra blir ytterligare en bromskloss i viktminskningen.
 
Men att äta sig fri från stress går ju inte, utan där måste var och en själv se över sin livssituation och börja göra förändringar. Vad är det som får dig att bli stressad? Jag tog ju själv en time-out och ställde in alla event jag skulle ha eftersom jag kom till insikt om att min egen hälsa är viktigast om jag sedan ska kunna hjälpa andra.
 
För att komma i gång riktigt bra så tog jag ledigt en vecka med fokus på bara mig själv så att jag i lugn och ro kunde planera och fundera på vad som är viktigast för mig för att må bra. 
  • För mig så är att äta LCHF-mat som vi är gjorda för att äta steg ett
  • Att äta bra tillskott från Helhetshälsa för att hjälpa kroppen var steg två
  • Att jag började lägga till regelbunden motion igen var steg tre
  • Att lära mig tacka nej till saker och prioritera var steg fyra
  • Att göra andningsminuten varje dag steg fem
 
Dessa fem steg har hjälpt mig mycket för att må bättre i min stress, och för att hjälpa min kropp som varit trasig har jag behövt äta tillskott så att min mage och tarm kunnat börja tillgodogöra sig alla näringsämnen igen.
 
Jag använder mig av Helhetshälsas kosttillskott då de har marknadens renaste tillskott. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser, och dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är de viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåligt på marknaden, och därför känns det väldigt bra att jag har ett samarbete med Helhethälsa och detta sponsrade inlägg med kosttillskott som jag verkligen står för.
 
 
De tillskott som jag nu ätit i två månaders tid är Digest som innehåller klorid som bidrar till att få en normal matsmältning vid produktion av saltsyra i magsäcken. Sedan äter jag även Helazym då jag behöver tillskott av enzymer för att hjälpa tarmen med matsmältningen. Sist så la jag till Probioplex som hjälper tjocktarmens bakterier.
 
Min mage mår redan mycket bättre och som ett skönt bevis på att min kropp börjar komma i balans visar även vågen minus igen, sakta men säkert. Jag kommer att behöva äta mina tillskott ett tag till framöver och tillsammans med dem lära mig att hantera min stress/livet, och med en kost fri från gluten, socker och äta massor av grönsaker så kommer min kropp att börja läka igen. Övriga tillskott som jag äter nu när mörkret faller på är D vitamin och sedan behöver jag även Magnesium .
Äter ni tillskott och vilka?
 
 
 Bildresultat för helhetshälsa
 
Visa fler inlägg