Ett steg närmare....

Vaknade i morse kl 05:15, jag älskar verkligen den här energin jag har fått tillbaka som kosten och träningen ger mig. Hade ju bokat in ett Pt-pass i morse så jag ville gå upp i tid och hinna dricka lite kaffe innan passet började kl 8. Jag har ju en bit att köra till träningen och med halkan ute så åkte jag redan kl. 7 i morse.
 
(null)
 
Idag hade jag ju även vägning på mitt träningspass, jag väger mig endast på Jonas våg, allt för att inte stressa mig själv hemma, plus att jag endast väger mig en gång i månaden. Förra månaden hade jag ju gått ner 5 kg, så det var verkligen en rivstart. Känslan jag hade idag var att jag gått ner i vikt, men frågan var hur mycket? Jag har skött min kost och träning, så oavsett resultat så visste jag att jag inte kan ha gjort bättre ifrån mig. Men som vi alla vet; vi som har varit där, man vill ju alltid ha gått ner i vikt hur mycket som helst, eller hur?
 
Jag äter aldrig frukost de dagar jag väger mig, men däremot dricker jag kaffe och jag hade druckit tre stora koppar på morgonen. Så när det var dags att väga sig så var jag så nervös så jag var tvungen att springa på toa innan vägningen, allt för att räkna varje litet hekto. Jonas sa: "spring på toa du, men du kan inte kissa bort fettprocenten när du väger dig".😁Jonas har ju en specialvåg som mäter alla värden i kroppen såsom fettprocent i kroppen, muskler etc.
 
(null)
 
Vågen visade på MINUS 3 kg!!! Jag hade dessutom återigen ökat i muskelmassa plus att fettprocenten i kroppen också fortsatt minska. Så jag känner mig så himla glad att det går åt rätt håll. Det som dessutom känns viktigt att nämna är att jag äter tre gånger om dagen; bra, näringsrik LCHF-kost som gör att jag känner mig mätt, nöjd och tillfredställd. Jobbiga sug håller sig skönt borta.
 
Så nu fortsätter jag på samma bana mot mina mål som jag mår bra av, för det är ju så viktigt att man gör saker för sig själv som för dig närmare ditt mål istället för längre bort. Hur gör du?
 
 
 
 

Visa fler inlägg