Tre som i triss

För mig är det viktigt att även känna mig fin under min resa; att må bra och inte vänta tills det klassiska: "när jag har nått mitt mål då ska jag köpa nya kläder".
 
Jag vet hur viktigt det är mentalt att känna sig fin. Om jag går hemma en ledig dag och har mjukisbyxor på mig, sminkar mig inte och orkar inte tvätta håret, då är jag efter min egen erfarenhet mer benägen att falla dit för frestelser. Men sminkar jag mig och känner mig fräsch så mår i varje fall jag automatisk så mycket bättre. Sedan så självklart infinner sig dagar för mig med lortigt hår och torrschampo som används flitigt och mjukisbyxor, men det får inte ta överhanden. Att sedan att ta en promenad är ett stort positivt drag för att få motivation och ny energi.
 
Till min stora lycka så har jag hittat världens underbaraste blus, jag har den i svart och i vitt, köpte dem för två år sedan men tyvärr kan jag JUST NU inte komma i dem, men till min stora lycka så har den nu lägligt kommit till våren i min favorit färg: himmelsblå.
 
Mitt sätt att hantera min viktminskning är som jag sagt att må bra även under resan och det innebär att jag har köpt blusen i tre storlekar. Eftersom jag verkligen älskar färgen och att den är väldigt smickrande för figuren så vill jag kunna ha den även när jag minskar i vikt. Därför har jag köpt en storlek som passar mig nu och sedan två storlekar mindre.  
 
 
För mig är detta väldigt motiverande att göra så, och varför tror jag att jag kommer att lyckas då? Därför att det är bara jag/du själv som bestämmer över det, ingen annan och jag har rest mig upp igen och är på rätt spår och jag måste säga att det känns så himla bra.
 
Sedan vill jag säga till er alla: tack för era peppande underbara kommentarer och mejl som strömmar in, utan er har jag ingen blogg och jag har tyvärr inte hunnit svara på alla kommentarer, men jag läser alla och ska prioritera att svara, tillsammans är vi starka <3
 
Bilden nedan är från 2015 och min första LCHF kryssning och jag blev intervjuvad av Diet Doctor, ser ni blusen på bilden ? Cirkeln är sluten, målbilder <3 
 
 
För er som inte har varit på de årliga LCHf kryssningarna som avgår från Stockholm, så rekommenderar jag dem verkligen. Kika in här och läs mer om kommande event LCHf kryssning 2019.
 
Visa fler inlägg