Norrköping 3/3 2016

Ibland blir det inte som man tänkt sig utan det blir ännu bättre. Ser så fram emot att få komma till Norrköping nästa vecka och dela med mig av min livsstilsförändring.
 
Som jag sa på min föreläsning på LCHF-kryssningen; tänk om vi skulle leka med tanken att om någon hade sagt till mig, 140 kg tung, "Lindha, du kommer att gå ner 70 kg, du kommer att klara det!". Tänk om man på något overkligt sätt kunnat fått veta det i förväg, vilken morot det hade varit när det var som jobbigast och när man bara kände att "nu ger jag upp". Då hade man nog fått mycket mer styrka under resan, eller hur?
 
Med detta vill jag säga till er att eftersom jag VET att det går att lyckas så vet jag också detta; att kunde jag så kan du också, eller hur?
 
Vi är snart inne i mars månad och dagarna blir ljusare, solen tittar mer och mer fram, vi har en fantastisk vår framför oss och nu är det perfekt att kicka i gång oss och möta våren med hälsosam mat och ny inspiration.
 
  
Jag kommer att föreläsa i Norrköping den 3 mars kl. 18:00 - 19:30 och du är varmt välkommen att anmäla dig till min föreläsning via min mejl: lindha.vikstrom@jamtland.st . Pris per person 195 kronor.
Jag kommer att föreläsa på trivsamma Hemgården i Norrköping, det ligger centralt och adressen är Saltängsgatan 7.
 
Jag kommer att bjuda på provsmakningar inom LCHF bl.a. på min vän Birgitta Höglunds  goda frökex som hon tagit fram receptet på och samarbetar med Huså bröd som tillverkar dem. Birgitta Höglund är ju är ju inte bara känd för sina frökex hon har ju skrivit flera kokböcker inom LCHF också och har en stor blogg där hon generöst delar med sig av många recept. Birgitta är ett bra exempel på att LCHF- kosten är inte bara ett sätt att gå ner i vikt, utan även en hållbar livsstil. Birgitta har fibromyalgi och som ni ser på bilderna så har hennes liv förbättrats till det bättre sedan hon började äta LCHF-kosten för 7 år sedan. Förutom viktminskningen så mår hon så mycket bättre, har mindre värk och kan i dag röra på sig lättare. Här kan ni ta del av Birgittas blogg.
 
  
 
Jag kommer även att lotta ut andra produkter inom LCHF som jag blivit sponsrad med, och dessutom kommer någon att få chansen att vinna Monique le Roux Forslund  nya rykande färska bok om att lära sig leva sockerfritt.
 

Det kommer att bli en trevlig kväll och jag känner mig hedrad att Tommy Runesson "tommytappar" kommer till min föreläsning, han som precis som jag gått ner halva sin vikt. Tommy har en mycket läsvärd blogg som du kan ta del av här.
 
  
Sedan kommer även Theres Renåker och förgyller min föreläsning här kan ni ta del av hennes fina blogg och läsvärda texter. 
 
Hoppas vi ses i Norrköping och en trevlig kväll tillsammans.

Vår turne 2016

Nyss hemkommen från LCHF Kryssningen där jag föreläste i helgen så är det nu dags att resa i väg till Norrköping och föreläsa. Jag vill verkligen dela med mig av mitt budskap hur jag äntligen lyckades vända på alla år av jojo-bantningar, till att jag i dag även kan bibehålla min vikt; det går alltså att lyckas.
 
Visst har jag gått ner i vikt med lyckat resultat förut, men som så många andra aldrig klarat hålla vikten utan gått upp allt igen, plus lite till.
 
Men den här gången bestämde jag mig för att nu är det sista gången, annars får jag acceptera mig själv som jag ser ut. Allt detta jojo-bantande som tar sådan kraft och energi ifrån en. Jag kommer berätta för er hur min resa började, vad som fick mig att lyckas denna gång och hur jag i dag lyckats bibehålla vikten i snart fyra år utan några större problem. 
 
Hur kunde du bli så stor? Hur kunde JAG låta det ske? Ja, det är ingen enkel fråga att svara på, men det är många som undrar. För mycket mat och ingen motion sammanfattar det mesta, och att man blundade för problemet. 
 

Min drivkraft är att jag vill motivera dig och jag lovar att du kommer att känna igen dig, och jag hoppas du kommer få styrka att göra det du vill.  
  
Föreläsning Norrköping den 3 mars (öppen) Kl. 18:00 - 19:30
 
För anmälan till föreläsningen i Norrköping den 3/3, mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st 
Pris per person: 195 kronor som betalas i förskott.
Begränsat antal platser och anmälan är bindande. 
 
 
Föreläsning i Härnösand den 13 april kl. 18:30 - 20:30 
Adress: Lokal: SV, Brunnshusgatan 6 Tid 18:30 - 20:30 Pris: 275 kr per person.
 
För anmälan och mer information finner du här.
I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Härnösand
 
 
Föreläsning i Gävle den 20 april kl. 18:00- 20:00 Pris: 275 kr per person.
Adress; Gävle kulturhus, Hamiltongatan 1
 
För anmälan och mer information finner du här.
I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Gävle
 
 
Föreläsning LCHF EVENTS i Säffle den 30/6 - 3/7 - 2016
För mer information klicka här.
 
Vill du att jag kommer och föreläser om min livsstilsförändring mot en bättre hälsa i ditt företag? Varmt välkomna att kontakta mig för mer information till lindha.vikstrom@jamtland.st
 
 
 
 

LCHF Kryssningen 2016

Hemma och åter tillbaka till vardagen! Kom hem från LCHF-kryssningen sent i går kväll, planet var försenat i nästan två timmar så jag landade inte på huvudkudden förrän klockan ett i går natt, och sedan åkte jag till jobbet kl 07:00 i morse.
 
 
Men jag är fulltankad med ny härlig energi efter att ha fått lyssna på alla fantastiska föreläsare och fått träffa så många nya härliga människor som kommer fram och vill prata, helt underbart.
 
Vi steg på båten i Värtahamnen i Stockholm vid middagstid, och sedan väntade mingel och en god LCHF-buffé. En magisk kväll där alla var så glada och förväntansfulla, jag träffade även på underbara My (LCHF ingenjören) och Johan Falk.
Vi skulle ju alla tre föreläsa under söndagen under temat "Kan Jag Kan Du".
 
 
  
Söndagen inleddes med Kostdoktorns föreläsning och sedan Ann Fernholm, det är så otroligt intressant att lyssna på allt de har att säga. Efter lunchen var jag så pirrig inför min föreläsning att jag valde att gå till min hytt för att få lite egen tid och förbereda mig.
 
  
Sedan var det dags för mig att föreläsa, alltid nervöst, speciellt när jag visste att TV4 var där och filmade. Efter mig så föreläste Johan Falk om sin resa med LCHF och hur han gick ner 50 kilo i vikt, väldigt intressant.
 
Sist ut av oss tre var My, och hennes berättelse om sin uppväxt som sockerberoende barn var väldigt gripande och tårarna låg nära för många.
 
 
 My LCHFingenjören, lånad bild från hennes blogg.
 
Årets kryssning har slagit alla rekord och var fullbokad, nästa år firar de 10 års jubileum så då gäller det att boka biljetter i tid. Här är jag så glad över att min föreläsning gick bra och att ni som lyssnade var helt underbara. Jag blir så glad när ni kommer fram till mig och berättar att ni inspireras av min resa <3. Det är tack vare er som jag får kraft/energi och möjlighet att föreläsa och berätta om min livsstilsförändring. 
 
 
Håll utkik på min blogg,  inom kort kommer jag att lägga ut datum och orter för vårens föreläsningar, hoppas vi ses!
 
Ps. många har frågat om var min jacka är köpt här.
 
 
Visa fler inlägg