Min första Rollup

I dag fick jag hem min egen-designade rollup från Skyltmax , jag var så spänd och nyfiken på hur den skulle bli. Jag menar, jag är inte den som är jätteteknisk men jag fixade min rollup helt själv på egen hand på Skyltmax hemsida! Jag har många gånger tänkt tanken att det vore bra att ha en sådan här under mina föreläsningar och nu har det blivit av.
 
Jag måste säga att det var förvånansvärt enkelt att lägga till bild, text, storlek och typsnitt, färg och ram. Att helt själv kunna utforma den precis som jag ville att den skulle se ut, jag är sådan som person som vill att det ska vara enkelt och smidigt, jag menar varför krångla till saker.
 
Det tog bara några dagar så hade jag den hemma och jag är supernöjd. Dessutom ligger den perfekt i en liten väska och är inte tung, så det kommer bli så smidigt för mig att ha med mig den på mina kommande föreläsningar. Dessutom så är den lätt att använda och montera vid varje tillfälle.
 
 
 

Detta är ett sponsrat inlägg och ni som läser min blogg vet att jag endast gör reklam för produkter som jag verkligen står för och kan rekommendera till andra. Det finns även massor av andra olika produkter du själv kan välja på Skyltmax hemsida. Man behöver inte vara egen företagare för att använda deras produkter det finns många tillfällen i livet då man kan vilja göra något extra inför olika event, tex om du vill göra en banderoll för en student, ett sommarloppis eller om någon fyller år. Det är bara fantasin som sätter gränser och det är ett utmärkt sätt att synas på.  
 
 

Frihet!

Hade någon sagt till mig för 6 år sedan år 2012 att; Lindha, du kommer att gå ner 70 kg i vikt och vara egen företagare om ett par år, då hade jag bara skakat på huvudet och sagt; skulle inte tro det!
 
140 kg tunga Lindha vågade inte ha så stora mål, hon trodde inte på sig själv och framför allt kände hon sig lite misslyckad och hade dåligt självförtroende. Det enda jag ville var att gå ner i vikt men att göra det är som alla vet inte enkelt, och alla mina ständiga jojo-bantningar hade ju bevisat för mig att inget hjälper.
 
Att jag hittade till LCHF 2012 är min stora lycka, men det jag vill komma till är att när man gör en viktresa som i mitt fall på minus 70 kg så förändras inte bara vikten, utan mycket händer mentalt också. Helt plötsligt vågade jag mer och det ena ledde till det andra.
 
Att våga anta nya utmaningar för att hela tiden utvecklas är lite läskigt men samtidigt så viktigt. Att veta vad man har är ju en enorm trygghet. Jag har velat hit och dit under en längre period och har nu till sist äntligen gjort det rätta i mitt hjärta, att våga satsa på det jag brinner för helt i egen regi. Jag kastar mig ut och är nu 100% helt egen företagare vilket känns otroligt spännande. Detta betyder att jag kommer att få så mycket mer tid till att göra det jag verkligen vill, och fram över kommer det att ske lite nya förändringar till det positiva. 
 
 Foto; Julia Vikström

Framgångsrecept

Jag har ju skrivit förut om hur viktigt det är att planera, för det har varit en del av mitt framgångsrecept för att lyckas. Och det har gjort att jag i dag återfått balansen i mitt liv igen (jag var ju lite vilsen ett tag), och att mina kilon börjat trilla. Förutom att planera så har jag även prioriterat bort saker ur min kalender och fokuserat på det viktigaste för att fått bort stressen ur mitt liv.
 
Varje vecka planerar jag och tittar efter hur min familjs vardagspussel ser ut, och sedan följer jag planeringen för att inte latmasken ska komma och säga till mig att det inte finns någon tid. Att planera veckans mat är också ett bra sätt att förhindra att "falla dit", för vet vi vad som ska lagas till middag och att allt redan finns hemma så underlättar det enormt.
 
Jag lagar alltid tillräckligt med middag så att jag har till lunch dagen efter, men kniper det så köper jag gärna grillad kyckling med aioli till.
 
Tänkte dela med mig av hur en vecka kan se ut i min familj, för redan nu planerar jag nästa vecka och den ser ut så här;
 
Måndag; Korvstroganoff med blomkålsris till
Promenad kl. 10:00 45 min.
Gruppträning ute kl.17:00 60 min.
 
Tisdag; Kasslergratäng med blomkålsmos
Promenad kl. 12:00 45 min.
 
Onsdag; Middag ute på restaurang
Längdskidor kl. 10:00 1 mil.
 
Torsdag; Lax i ugn med sparris och grönsallad
Promenad kl. 10:00 45 min.
Gruppträning inne kl. 17:00
 
Fredag; Fläskfilégryta med fetaostsallad till
Gruppträning kl. 08:00 (här utmanar jag mig själv med ett så tidigt morgon pass)
 
Lördag och söndag tillbringas i fjällen med längdskidåkning.
 
Som ni ser så har motion i mitt liv fått stort fokus, jag mår så bra av det även om det tar emot att ge sig i väg i bland, och motionen är mitt sätt att hålla mig på banan.
 
 
 
Visa fler inlägg