Brevkurs

Som ni vet så har ju jag haft flertalet viktminskningscirklar på distans där vi haft en egen mötesplats i en sluten grupp på nätet, nu har jag även sedan en tid tillbaka arbetat om min cirkel till en brevkurs där man får verktyg att hantera vardagen själv.
Brevkursen är 4 veckor lång och materialet får man hem via posten. Den innehåller 4 veckomenyer och mina texter med stöd/coachning varje dag under fyra veckor. Materialet är 50 A4 sidor.
 
Brevkursen är upptryckt i ny begränsad upplaga, sist gick den åt snabbt.
4 veckors brevkurs pris 499 kr.
 
Jag blir så otroligt glad när man får mejl av nöjda kunder som köpt brevkursen;
 
"Fantastiskt gediget och mycket material och information i brevkursen. Vilken tid du har lagt ner på det.
Inger" 
 
Mejla till mig om du vill köpa kursen;
 
(null)

Vinnaren är.....

Då är tävlingen avslutad om att vinna bra tillskott från Helhetshälsa  nu inför hösten och vintern.
Då tävlingen låg ute på både min blogg och Instagram så blev vinnaren av ett härligt boostande höstkit med
D- Vitamin Vegan spray  och Magnesium Optimal;  Carina med instagramkontot "healthylivingbyme"!  GRATTIS till dig. Ett paket kommer till din brevlåda från Helhetshälsa.
 
 
Detta är ett sponsrat samarbete med produkter jag själv använder och verkligen rekommenderar, så även om just du nu inte blev vinnaren så finns möjlighet att själv köpa dessa produkter via återförsäljare till Helhetshälsa, en investering i din egen hälsa.
 
  

Balansen är rubbad

Vad gör man om motivationen inte infinner sig och man väljer att göra fel saker i stället för att göra rätt? Hur ska man kunna bryta det, och varför drar man ut på allt när svaret eller lösningen finns rakt framför oss. Vi vet vad vi mår bra av och ändå gör vi fel val hela tiden.
 
Vad gör man när man känner att man verkligen nått botten? Man orkar inte ens tvätta håret på över en vecka och har håret i en tofs dygnet runt, man orkar inte ta hand om sig själv och så känner man hur kilona sakta kryper sig på en igen. Balansen är rubbad och man börjar skämmas och drar sig för sociala sammanhang.
 
Då är det dags att göra en kartläggning som jag kallar det, hur ser det ut runt dig och vad är det som gör att du inte får kraft att göra det du vill; vad är det som slukar din energi?
 
Ska man lyckas göra en livsstilsförändring så är det ju viktigt att det fungerar runt oss också. Vi behöver balans på alla våra plan i livet, inte bara kosten. Känner du dig stressad, sover dåligt, vantrivs på jobbet etc. så kommer viktminskningen inte fungera så bra.
 
Att bli smal kommer inte att göra dig lycklig, vi måste må bra på alla plan och ha balans, så frågan är vad ska du börja med? Byta arbete, börja plugga, ta tjänstledigt och testa något nytt? Fungerar inte vardagen och livspusslet; hur kan vi börja göra en förändring där planering .... Har du en jobbig kompis som stjäl din energi, energitjuvar som jag kallar dem som gör att efter du träffat dem känner dig som en urvriden svamp?
 
Känner ni igen er?
 
Och ibland kanske man bara måste kasta sig ut fast man inte vill och så kommer energin sakta tillbaka.
Vi måste hela tiden fråga oss själva vad vill jag, vad behöver jag för att lyckas? Alla är vi olika och har olika behov och förutsättningar, det som fungerar för andra är kanske inte det bästa för dig eller tvärtom.
 
Om du fick önska, vad skulle just nu få dig att må bra och vad skulle du då vilja göra?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visa fler inlägg