Föreläsning med mig i Stockholm

Hur kul är inte detta, på bara två veckor är min föreläsning i Stockholm slutsåld <3
 
Tack vare Freys Hotel  får jag möjlighet att föreläsa en dag till eftersom intresset varit så stort. Så passa på och anmäl till min andra föreläsning i Stockholm den 24 november klockan 18.30 - 20.15. 
Begränsat antal platser.
 
Freys Hotel i Stockholm ligger i hjärtat av Stockholm City. Precis utanför dörren hittar du shopping, restauranger, nattliv och många sevärdheter. Endast en 10 minuters promenad bort ligger charmiga Gamla Stan och det Kungliga Slottet.
 
Det finns väldigt bra förbindelser i närheten med tåg, buss och tunnelbanor.
Här kan ni läsa mer om hur ni hittar hit.
Adress; Freys Hotel, Bryggargatan 12
I föreläsningen ingår provsmakningar av olika LCHF produkter, det kommer även att finnas möjlighet till att köpa kaffe i pausen.  
 
Jag kommer bl.a bjuda på ett Frökex som är helt glutenfritt och som endast innehåller 0,44 g kolhydrater per kex. Tillverkningen sker av Huså Bröd,  ett Jämtländskt företag som blev kontaktade av kokboksförfattaren och den kända matbloggerskan Birgitta Höglund . Hennes recept på Frökex gjorde att de inledde ett samarbete som ni kan läsa om här.
 

Ni kommer även att få möjlighet att köpa Frökex till ett förmånligt pris, 40 kronor per ask. Ordinarie pris ca. 55 kronor i butik. Kontant betalning gäller.
 
För anmälan till föreläsningen mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st 
Pris per person: 300 kronor.
Begränsat antal platser och anmälan är bindande.  
 
 
Föreläsningen sker i samarbete med Freys Hotel. Utan deras samarbete hade det inte varit möjligt för mig att få föreläsa i Stockholm.
 
Föreläsningen är sponsrad med produkter från Lindroos fiberHUSK  och LCHF magasinet
 
Välkomna <3
 
 
#1 - - malin:

Å va kul Lindha.Du kommer bli en Stor föreläsare.Varma kramar. 🌹 🌻 🌹

Svar: <3
halvalindha