En bättre hälsa 2017

Den andra mars föreläser jag och Maria Kvärnsten om våra livsstilsförändringar på Ecocafeet i Östersund, och det kommer bli så kul.
 
 
Hur många gånger har man inte bestämt sig för att nu den här gången ska jag lyckas förändra min hälsa till det bättre och man börjar och faller och blir så besviken på sig själv.
 
 
Jag som började min stora förändring i mars 2012 efter många års jojo-bantningar, som under åren bara ledde till mer övervikt, och till slut stod min våg på 140 kg!!! Jag har aldrig lyckats att hålla en vikt i så många år som nu, och det är den resan som jag tänkte berätta för er om på Ecocaféet den 2 mars kl. 18:30 - 20:30, tillsammans med min vän Maria Kvärnsten som kommer att berätta om sin resa hur hon gick in i väggen pga hormonella obalanser i kroppen och hur hon hittade tillbaka till en hållbar hälsa och kärlek till sig själv. Att Maria sedan gick ner 35 kg ser hon som en bonus. 
 
 
Varmt välkomna att anmäla er till vår föreläsning;
*Föreläsning på Ecocafeet Storgatan 26 i Östersund den 2/3 kl 18:30 - 20:30, pris 295 kr per per person och för anmälan klicka här.  
 
Vill du läsa mer om vår föreläsning och våra kurser klicka här.
  
Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser, i samarbete med Ecocafeet och Studieförbundet Vuxenskolan
 
 
 
 
#1 - - Nisse Hult:

Hej Lindha

Är Jämten/Svensken överlag verkligen beredd
att göra jobbet när det kommer till skarpt läge
för att komma till läge "Bättre hälsa 2017"?
Alla jag ser i min omgivning, bland vänner och bekanta
tyder inte på detta tyvärr. Dom allra flesta vill inte
ändra på nått alls hur illa däran dom än är eller hur illa dom än mår. Gäller allt mellan rökvanor, snusande, övervikt, fetma, noll kondis drickande osv.
Snuttefiltar är heligt i landet lagom.
Har nyligen avslutat en hel vecka på noll (så nära man nu kan komma) kolhydrater.
Nått jag verkligen kan rekommendera och nått du kan tips om. Och jag har varit mätt och känt mig ohungrig hela veckan och haft bra med energi till träning etc. 3 mål mat per dag plus vatten och kaffe. Mindre fett %, lägre blodsockerhalt, lite lägre vikt som bonus.