Inspirationskväll för Nystart 2017

Känner du igen dig i det här: Du vet precis vad du vill och hur du ska göra men ändå så gör du det inte?
 
Hur många gånger har man inte bestämt sig för att nu den här gången ska jag lyckas förändra min hälsa till det bättre och man börjar och faller och blir så besviken på sig själv.
 
Jag som började min stora förändring i mars 2012 efter många års jojo-bantningar som under åren bara ledde till mer övervikt, och till slut stod min våg på 140 kg!!! Jag har aldrig lyckats att hålla en vikt i så många år fram till nu, och det är den resan som jag tänkte berätta för er om på Ecocaféet den 2 mars kl. 18:30 - 20:30, tillsammans med min vän Maria Kvärnsten som kommer att berätta om sin resa hur hon gick in i väggen pga hormonella obalanser i kroppen och hur hon hittade tillbaka till en hållbar hälsa och kärlek till sig själv, att Maria sedan gick ner 35 kg ser hon som en bonus.
 

Jag och Maria vill inspirera och motivera er till att det går att göra en förändring. Det finns inga Quick-fix, och alla kan vi gå ner i vikt, men vi vill ge er verktygen som gör att det blir en hållbar livsstilsförändring. Jag med min erfarenhet som den ständige bantaren och med min bakgrund med destruktivt ätande, tillsammans med Maria med sina kunskaper och erfarenheter av en kropp i obalans och sockerberoende.  
 

Ni som läser min blogg vet ju att även jag har upp och ner både i livet och på vågen, men att komma tillbaka till 140 kg finns det inte en chans att jag tillåter! Varför? Jo, för att jag har bestämt mig, punkt slut. Har du också bestämt dig för att det är nu det gäller, så anmäl dig gärna till vår föreläsning, kurs eller båda delarna. 
 
Både jag och Maria är utbildade hos Anna Hallen utbildningar, jag som Livstilsskonsult och Kostrådgivare och Maria är utbildad Kostrådgivare med fördjupning inom både hormonella obalanser och sockerberoende.
Vi  känner att vi tillsammans har fått ihop bra verktyg för att kunna förmedla ut värdefulla kunskaper till er, tillsammans med våra egna erfarenheter.
 
Så för den som vill anmäla sig till vår föreläsning, kurs eller båda delarna läs nedan och anmäl dig till det som passar dig. Kursen är antingen under dagtid eller kvällstid, du anger ditt önskemål när du anmäler dig.
 
*Föreläsning på Ecocafeet Storgatan 26 i Östersund den 2/3 kl 18:30 - 20:30, pris 295 kr per per person och för anmälan klicka här.
  
*Både föreläsning och kurs på Ecocafeet i Östersund pris per person 1995 kr.
Här ingår föreläsningen, kursmaterial, två stycken BEMER-behandlingar  per person till ett värde av 400 kr och en fin Goodiebag i priset.
 
5 kurstillfällen a 1,5 timmar, totalt 7,5 timmar.
För anmälan dagtid kl. 11 - 12:30 klicka här.
För anmälan kvällstid kl.17:30-19:00 klicka här.
  
Kurstillfällen och innehåll: 
Vad är vi gjorda för att äta? Menyplaner, beroendehjärnan hur hanterar vi den? Sockerberoende, hormoner i obalans, stress/ övningar, värk i alla former, varför är det viktigt med rörelse?, hur ska vi hantera frestelser och mycket mer, varmt välkomna. 
 
Start vecka 11
15/3 kl. 11 - 12:30
15/3 kl. 17:30 19:00
 
Vecka 12
22 /3kl. 11 - 12:30
22/3 kl. 17:30 - 19:00
 
Vecka 13
29/3 kl. 11 - 12:30
29/3 kl. 17:30 - 19:00
 
Vecka 14
5/4 kl. 11 - 12:30
5/4 kl. 17:30 - 19:00
 
Vecka 15
12/4 kl. 11 - 12:30
12/4 kl. 17:30 - 19:00 Bonus hantera påsken! 
 
Du kan även anmäla dig till lindha.vikstrom@jamtland.st skriv ditt namn, adress och vilken av tillfällena du vill gå. 
 
BEMER® stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering.

BEMER®-TERAPI _____ är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer och används effektivt för:

  • Bättre försörjning av organ och vävnad
  • Stöd för läkning av sår och idrottsskador
  • Stöd för immunförsvaret
  • Ökad fysisk och mental prestationsförmåga
  • Förkortad återhämtningstid vid idrottsutövning
    Behandlingen sker påklädd, och utförs av Maria Kvärnsten. Läs mer om BEMER®
 
SPONSORER
Helhetshälsa, kosttillskott i form av vitaminer och  mineraler 
Husåbröd, spröda frökex
 
Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser, i samarbete med Ecocafeet och Studieförbundet Vuxenskolan
 
  
 
 
 
#1 - - monica:

Jag har lyckats övertyga min dotter att försöka med Lchf en gång till. Hon väger 60 kg och ska inte gå ner i vikt. Men har troligen haft ett blodsocker som går upp och ner med kraftigt adrenalinpåslag och åtföljande oro. Hon har levt på bröd förutom riktig middag. Och någon rad choklad ibland. I helgen kände hon att det gick att avstå från chokladen. Nu äter hon en bit bröd om dagen samt kan ta lite ris eller potatis till maten.

#2 - - Hanna:

Det låter grymt bra! Hoppas att ni får många deltagare. :-)