LCHF Tagliatelle med krämig kycklingsås

Efter att ha sett detta recept överallt på nätet så är jag också bara tvungen att prova ostpasta Tagliatelle, LCHF receptet kommer från 56kilos blogg. Till den gjorde jag en krämig ädelost/kycklingsås med riven parmesan över. 
Jag skar kycklingfilen i bitar och gjorde min enkla ädelostsås till, observera att såsen inte får koka bara sjuda, annars skär den sig.
Sedan så bakade min äldsta dotter sockerfria LCHF Semmelmuffins och Pajbakelse med  hallon som jag får äta, så gott. Jag brukar ju inte äta efterrätter men gjorde ett undantag i dag, speciellt då de är OK i LCHF- sammanhang.  
 
Vi struntade i fyllningen i semlorna, lika goda ändå.
 
 
 
 
#1 - - Tess:

Hur blev pastan? :)

Svar: Det var verkligen supergott, men viktigt att pastan får torka minst 5 timmar, så bra smak.
halvalindha

#2 - - None None:

Men vilka fina semlor, o vilken duktig dotter!
Kanske ska släppa lös mina töser i köket o hoppas få nåt lika lyxigt :)

Svar: Tack, ja det var gott :)
halvalindha

#3 - - monica:

Jag bakade semlorna och tyckte som väl är att de inte vara så goda. Åt en med smör och delade en med hunden, hade på alldeles för mycket grädde. Blev rysligt mätt= positivt.

Svar: Men tyckte du de var inte goda? Jag äter ju aldrig socker, tyckte det var magiska. Men kul att du provade receptet :) ha en fin kväll Monica 💕
halvalindha

#4 - - monica:

Nä, sockerersättning har jag ingen. Hade en påse Sukrin , som varade över ett år. Sett recept med fiberhusk, använde det istället för kokos, som jag inte gillar. Glad att jag inte behöver fundera på LCHF bakning mer! Fröknäcke äter jag upp allt på nolltid.

Svar: Min dotter älskar att baka och är försiktig med kolhydrater och undviker socker. Så hon tycker det är kul att baka och hitta recept som LCHF. Fröknäcke är så gott. Ha en fin tisdag kram :)
halvalindha

#5 - - Åse Falkman Fredrikson:

KUL det smakade! Och vilken fin blogg du har =)

Svar: Ja pastan var jättegod och smaken, kommer göras fler gånger. Tror du man skulle kunna använda och göra lasagneplattor med den? Men att man inte kokar pastan då?Tack för att du kikat in på min blogg :) Ha det gott!
halvalindha