Tack för recepten!
Jag testade att göra egen bea en gång, när jag tänkte att jag skulle göra mig för...gick inte att äta, tyvärr. Fortsätter därför med Lohmanders, tills jag hittar mod att prova egentillverkad igen :-)
Vad är det för soja du använder?
Tack! Skall pröva i sommar.
Tack för alla recept, låter ju supergott 😉
Tack för alla recept, låter ju supergott 😉
Dillmajonnässåsen lät mmm..
Men vilken vanlig senap använder du? Är det inte hejdlösa mängder socker i alla vanliga senaper?
min favvisbea är vadhannuheter, kocken som har ett såsmärke? Men herregud, jag har totalt hjärnsläpp! Haha, det stämmer kanske att man blir korkad på LCHF.. :)
Hej
När du gör tex ädelostsåsen vispar du grädden då och vänder ner eller häller du i den som den är?
Tusen tack för en fin och imponerande blogg.
Camilla
Min favoritbea är Delikatessfabrikens. God och dessutom stöttar man ett litet företag på lilla orten Vidsel :-)
http://www.delikatessfabriken.se/
http://www.delikatessfabriken.se/produkter/bearnaise/
Gud vad bra! Tack!
Jag gillar Rydbergs grill bea bäst. :) Fast gjorde faktiskt egen och det var inte så svårt. Det enda är att den är godast nygjord och jag tycker bättre om kall bea.