Fattigmånad


Januari månad och även kallad för fattigmånaden så här efter jul och nyår. Jag har passat på att köpa julskinka som de rear ut nu till otroligt billigt kilopris, endast 29:90kr/kg och självklart svenskt kött. Att köpa och frysa in så att man även har en liten påskskinka till påsken är inte heller så dumt. Julskinkan går att använda och äta i oändliga olika recept. Exempel omelett fylld med skinka och ost, eller varför inte göra en pytt i panna med skinkan i eller en pizza med julskinkafyllning. Vilket är erat tips på att använda rester typ julskinka?

(null)



#1 - - Cia:

Ost&skinkpaj 😍

#2 - - Anonym:

I våran lyx frittata passar julskinka perfekt, blir syndigt gott tillsammans med röra på Creme Fraîches plus en tsk av tzatziki kryddmixen

#3 - - Tussilago:

Ska man frysa den rå, eller koka eller steka den först. Hur länge håller den sig i frysen?

Svar: Jag fryser in den rå och den har låtit den varit i frysen upp till ett halvår.
halvalindha