Belgisk LCHF Våffla
Nu var bara jag också tvungen att prova detta som jag sett på olika forum i sociala medier, det har ju sett så förbaskat gott ut! Belgisk LCHF våffla som man fyller med valfritt smörgåsinnehåll. Ser den inte magisk god ut?
Jag var tvungen att beställa hem ett Belgiskt våffeljärn då våra traditionella inte är tillräckligt djupa. Detta järn gör att våfflan får den trevliga fyrkantiga storleken och så blir den fluffig och fin med sina djupa skåror.
Recept 2 personer(4 st våfflor)
2 ägg
4 dl mozzarellaost
Salt/peppar
Blanda til en smet.
Smörj våffeljärnet med lite smör och klicka ut lagomt med smet i järnet och grädda våfflan tills den blir gyllenbrun. Fyll den med valfritt pålägg, jag hade ost, skinka, salami, tomat, rödlök och gurka i min och lite majonnäs som dressing: MAGISKT
GOTT! Nästa gång vi äter detta ska jag testa grillad kyckling med bacon och lite dijon senap. Har ni testat detta och vad är i så fall er favoritfyllning?
Kan nämna att man orkar endast högst en fylld våffla.
Ser mumsigt ut, gräddar man dem en och en och sedan lägger fyllning i eller gör man som typ toast (klämmer ihop)?