Fylld varm våffla


(null)

Mums så gott, nu var det dags att äta fylld belgisk våffla igen. Själva våfflan blir så god och frasig och triggar mig inget alls att vilja äta bröd. Jag bakar aldrig LCHF-bröd just för att det triggar mig att överäta även det brödet, även om det är ett godkänt bröd inom LCHF. 
Själva våffelsmeten här innehåller endast ost och ägg. Det är ju väldigt olika för alla vad som triggar i gång en men väldigt bra om man är medveten om det.
Steg för steg tänkte jag nu visa i bilder hur goda pålägg man kan fylla sin våffla med.

(null)     
Först lade jag lite finbladig sallad och spenat ovanpå.

(null)

Sedan fick det bli rökt skinka, salami och ostskivor

(null)

Sedan blev det ett lager med färsk tomat, finstrimlad rödlök, paprika och som pricken över i: coleslaw.

(null)

(null)

Lägg den andra våfflan på och tryck i hop lite, ät med kniv och gaffel eller använd händerna och låt det få bli lite kladdigt gott.

(null)

Nästa gång får det bli en fyllning med kyckling, bacon och dijonsenap. Har ni någon favorit fyllning?

(null)


#1 - - Anonym:

Vi äter både blomkål och broccoli modell vanliga våfflor så det borde funka även i dessa belgiska varianter

#2 - - Ullared blogg:

Man blir verkligen hungrig av att bara se på bilderna! Ser fantastiskt gott ut! Wow!

#3 - - Anonym:

Blomkålsvåfflor med ugnslax idag som OMAD måltid gotti gotti och mättande

#4 - - Anonym:

Våfflorna blir aldrig riktigt bra för mig. Vilken ost använder du? Tack för fin blogg! 🙂

Svar: mozzarella ost riven
halvalindha

#5 - - Tussilago:

Vad är skillnaden på ett belgiskt våffeljärn, mot ett svenskt?

Svar: Belgiskt är lite djupare våffeljärn
halvalindha