Tålamod

Ja ni , den här andra resan går trögt men det betyder inte att jag ger upp, jag tar bara en dag i taget och accepterar situationen. 

Att jaga nya hittepådieter i nya förpackningar är inget för mig, jag låter min kropp få hitta sin balans i lugn och ro utan stress. Det är rätt skönt att jag kan ha den intällningen, jag försöker tänka  för vem gör jag det här? 

Sedan jag kom ut med min andra resa så mår jag så mycket bättre, stressen är borta att jag måste bli smal FORT för vem? Jag tillåter min kropp att hitta tillbaka och tillåter mig själv att det får ta sin tid. Det viktigaste för mig är att fokusera på kosten i lugn och ro och nästa steg har kommit nu där jag promenerar varje dag. 

Tålamod är skillnaden på vem som når sitt mål till slut. Och det gäller att våga tillåta sig själv att det får ta sin tid annars lurar man bara sig själv igen. Kom i håg det finns inga quick fix, det är så lätt att haka på dem i sina desperata försök att lyckas.

Kosten är viktig, men kom i håg den är inte allt. Den mentala biten, intällningen hur du hanterar allt är minst lika viktigt.

Heja oss och ha en underbar dag <3

 
#1 - - Anonym:

Jag började om med LCHF ungefär samtidigt med dej, efter 1,5 års uppehåll (och 30 kilo plus). (Ramlade ifrån när livet gav mej en käftsmäll. Tog tid att hitta tillbaka.)
Det går sååå sakta tycker jag.
Men inflammationsvärken och tröttheten är borta så jag försöker fokusera på det. Och finner styrka i att andra, som du, gör samma tålamodsprövande resa. Så tack ❤

Svar: Man får kämpa på och ha tålamod och samtidigt som du skriver fokusera på det positiva fördelarna som kommer med mindre trötthet mindre värk och kanske även känna sig nöjd att även om vikten går sakta neråt så är att stå still på vågen också bra. Kram till dig.
halvalindha

#2 - - Anonym:

Vad är en hittepådiet?
Exempel?

Svar: Det är upp till var och en vad man tycker, men för mig är tex Nutrilett en hittepådiet som jag inte tror fungerar i längden.
halvalindha

#3 - - Anonym:

Heja dig 💕

#4 - - Hanna - Hälsa och träningsglädje:

Heja dig! Du är så bra på att peppa och inspirera! Och så klokt skrivet. Kämpa på!

Svar: Tack fina du <3
halvalindha

#5 - - Anonym:

Håller med att Nutrilett plus många i samma klubb är ett enda stort skojer men så var de det här med att tjäna pengar på folks ”olycka” och där är det minst sagt slagsmål om att roffa åt sig kronorna. För friska sunda lyckade personer är svårare att klå på pengar. Men som tur är så är Världens bästa vikt och hälsaförbättringsprogram/kur/etc helt gratis och kan utövas av vem som helst (nästan) Och vinsterna kommer snabbt. Och är varaktiga.

#6 - - Margareta:

Som jag nämnt tidigare så är jag precis som du ute på min andra resa. Men min är såå krokig☹️ Jag orkar hålla mig på banan i en vecka för att sen spåra ur.
Men blir glad och peppad när du uppdaterar. Tack💖

Svar: Kämpa på, kram till dig <3
halvalindha