Harmoni

För mig är det viktigt att må bra och göra saker som ger energi och tar mig framåt, så under veckan som varit så hade jag en dag ledigt där fokus bara låg på mig. Jag började dagen med att ha en lång lunch med min vän Birgitta Höglund, och ni som inte känner till henne så driver hon en stor blogg som heter Birgitta Höglunds mat där hon generöst delar med sig av en massa goda recept, och dessutom har ju Birgitta skrivit flera populära kokböcker.
 
(null)
 
Vi åt lunch på vårt favoritställe i Östersund, Wedemarks, en stor härlig räksmörgås som jag kallar för "halvalindha special". De är alltid så tillmötesgående och anpassar till LCHF. Massor av härliga handskalade räkor och ägg som ligger på en salladsbädd, rikligt med suverän hemmagjord majonnäs, och de vanliga goda tillbehören till en räkmacka: citron och dill. Jag rekommenderar att ni förbeställer för att vara säkra att de hinner göra den.
 
(null)
 
Sedan hade jag inbokat en tid på Skönhetscenter för att få vårfina fötter, typiskt denna dag så kom snön tillbaka och vinterkappan fick tas fram igen, men behandlingen var skön och det kändes som att gå på moln efteråt.
 
(null)
 
Jag avslutade dagen med att äta en god middag ute med min syster och mamsen, en god köttbit med sparris och räkor. I stället för strips så väljer jag att få in extra stekta grönsaker och givetvis bearnisesås till.
 
(null)
 
Sådana här dagar får en verkligen att må bra och skapar bra energi. Har man möjlighet och vill unna sig att ha det avkopplande flera dagar i rad så rekommenderar jag Birgitta och Therese Renåkers  Harmoniresor som går till Kreta nu i oktober, de har blivit väldigt populära och det är tredje året i rad som de åker i väg. Det finns några enstaka platser kvar om du vill följa med dem, och här kan du läsa mer om deras sköna Harmoniresa och ta del av hur du anmäler dig.
  (null)