Den hårda vägen

(null)

Det är ju så lätt när viktminskningen går långsamt att man gärna söker nya sätt för att gå ner i vikt och det är ju lätt att gå på alla nya quick fix.

 Återigen så tror jag det bästa är att ha en balans i kosten så man inte stressar sin kropp med svält. Även om det är tufft så ser jag ingen annan utväg än att man helt enkelt får gå den hårda vägen, för quick fix fungerar inte i längden. Börjar jag äta en gång om dagen så kommer jag bli så fixerad vid mat att jag skulle må fruktansvärt dåligt. 

Men som jag skrev så är det lätt att tro på och falla dit på en quick fix, och jag måste erkänna att tanken smög sig in även i mig. Sådana gånger är jag glad att jag har starka och fina förebilder som får mig på bättre tankar och som får mig att förstå att jag är bra som jag är.  Som tror på mig och är inte rädd för konkurrens utan att vi stöttar och hjälper varandra. 

Så det här inlägget får avslutas med att jag vill hylla så här på kvinnodagen min vän Birgitta Höglund, en stark kvinna  som är en fantastisk förebild för hållbar hälsa. Har ni inte redan hittat till hennes blogg så kika in på den nu där hon generöst delar med sig av sina bästa tips för ett friskt mående på alla sätt och vis.


#1 - - Anonym:

Vad klokt tänkt av dig, det är ju en livsstil man ska ha och inte vänta som quickfix

#2 - - Anonym:

Känns lite som det menas att Strikt LCHF + OMAD skulle vara nån quick fix och att det skulle röra sig om nån svältkur. Kan bara tala om att det är så fel det kan bli hur jobbigt det än låter. I dagens ätfönster äts det så mycket god näringsrik mat det bara går sen har kroppen 23timmar på sig att bearbeta intaget. Lågt blodsocker lågt insulinpåslag massor med ork bra sömn dvs ingen quick fix eller svält alls.

#3 - - monica:

Man måste känna sig glad och nöjd i kropp och själ. Då orkar man med tillvaron.

#4 - - Helena:

Tycker det är bra att du lyssnar på hur du mår bäst..
Det som är bra för någon annan behöver inte passa alla. Så har vi lärt oss även om LCHF..

#5 - - Olsson:

Jag tror absolut att det man gör behöver vara ordentligt förankrat hos en själv för att man ska trivas med det och fatta de beslut som krävs. Därför är det viktigt att man hittar sitt eget sätt, beroende på vad man har för förutsättningar och vad som får ens hjärta att klappa lite extra. Det handlar inte bara om fysiologi utan också om psykologi.

#6 - - EduardoOrina:

Comment utiliseriez-vous 3000 € pour gagner plus d'argent: https://arill.us/bestinvestcryptobitcoin75457

#7 - - Ej anonym:

Verkar som ”Anonym” missade innebörden av det Linda skrev eftersom person fortsätter hävda omad:s förträfflighet..🤪