Minus

Fem kilo, fem kilo har jag gått ner sedan min andra resa startade. Min andra resa startade slutet på januari och visst det är inte många kilon jag gått ned men det är åt rätt håll och ni ska bara veta vad skönt det känns att vara på banan och att jag själv styr skutan igen.
Vissa veckor har vågen stått på plus några hekton och jag tackar mig själv som vet och har tålamod att så är det vågen visar inte alltid minus och det är då utmaningen kommer och som avgör om du tar dig vidare. De är de tuffa dagarna som tar oss framåt eller hur? Hade jag gett upp de veckor när vågen visar 3 hekto upp eller ännu värre 1 kilo upp för att veckan därpå visa minus igen då hade jag inte haft minus 5 härliga kilon bakom mig nu. Jag vet att kroppen fungerar så här tålamod och njuta av min LCHF kost så är jag snart i mål igen.
#1 - - Minna:

Bra jobbat, vilket tålamod du har som inte ger upp när det tar tid. Glad sommar!

#2 - - Vivi:

grattis

#3 - - Nisse Hult:

Kör på nu och tappa inte greppet den här gången nu bara så tar du resten innan Nyår och är tebax till set Point. Skulle vilja lära dig lite trix men så var det här med utanför boxen och annat som stör.

#4 - - monica:

Så roligt att du kommit tillbaka i bra matvanor utan frosseri eller fasta! Det kanske inte är helt nödvändigt att komma i den blå klänningen. Huvudsaken att du känner dig pigg, glad, i balans med livet.