Njut av andra resan

2012 vägde jag 140 kg till mina 170 cm, 18 månader senare hade jag gått ner 70 kg med LCHF-kost och motion, jag mådde som en prinsessa. 

(null)

Midsommarafton 2015 och midsommarafton i år 2019 så ser man att något hänt. Kilona hade börjat smyga sig tillbaka. Det som fick mig ur balans var min pappas död 2016 och att jag sedan hade svårt att hantera maten/känslor kring det. 

Jag är så glad, tacksam att jag gått ut med detta öppet och ärligt även om jag hade mycket skamkänslor först. I dag känner jag bara att jag är stolt över min resa att jag är i balans igen att jag inte gick upp till 140 kg igen utan att jag är på gång i min andra resa och känner mig fin. 

Tack alla ni som stöttat mig, erat stöd är så värdefullt.

#1 - - Jeanette:

Du är fantastisk<3

#2 - - Elin:

Du är så bra 😍 själv gick jag ner från 123 kilo till 60 och var nöjd dör. Blev gravid, fick kämpa för att inte tappa vikt, efter fick jag panik att gå upp började träna helt maniskt och envar gått för långt nu bara 46 kilo och försöker öka i vikt men inget händer. Så min andra resa att bli hälsosam är att gå upp men kroppen vill bara tappa 🙄

#3 - - monica:

Du är ett föredöme. Ärlig. Inte allt en dans på rosor ( rätt taggigt förresten!). Nu tordes du visa dig i helfigur! Och du är lika fin med några extrakilon.

#4 - - mot plus:

Du är fin på alla bilder men wow vilken resa du gjort!

#5 - - Ronaldgrima:

Beautiful girls are looking for sex in your city: http://v.ht/y3ddZp