Nya bättre vanor/kursstart

21 dagar till en bättre och hälsosammare vana, går det? Nu startar jag upp min distanskurs på nätet för dig som behöver komma igång och vill ha stöd och pepp varje dag från mig och de andra medlemmarna i gruppen.
 
Att börja göra en förändring är inte det lättaste men tillsammans i min grupp hjälps vi åt varje dag för att nå de mål vi vill.
 
Att göra en förändring handlar inte bara om att äta rätt, vi kan gå ner i vikt på att bara dricka vatten också, men är det hållbart? Vi måste lära oss att tänka i nya banor och en förändring sker inte på en dag utan vi måste tänka långsiktigt och börja göra små förändringar i vardagen som är hållbara.
 
Min distanskurs är uppdaterad och ni kommer även att ha en extra coach i gruppen. Det känns så spännande att Maria Kvärnsten  som är utbildad som Kostrådgivare, Hormonterapeut och Sockerberoendeterapeut kommer att hjälpa och vägleda oss med hennes fantastiska kunskaper.
 
Hormoner, beteenden och sockerberoende, mycket händer i en kropp när man gör en förändring och jag måste bara nämna en tjej jag hade i min grupp förra året som gick ner bra i vikt men mådde samtidigt dåligt då hon fick kraftiga utslag som kliade. (null)
När man börjar med LCHF så kan man få omställningsbesvär som är övergående, men för vissa blir övergången mer jobbig. Tack vare Marias kunskaper så kunde vi tillsammans komma fram till hur vi skulle lösa detta på bästa sätt och där vi gjorde en individuell bedömning och kom fram till att hon var histaminkänslig. Vi gjorde då en plan för henne som gick ut på att äta mat som innehåller mindre histamin, det var väldigt spännande och redan efter några dagar var resultatet en stor skillnad.
 
Tillsammans med Maria så känner jag att det kommer bli en bra och hälsosam start och platserna är begränsande, men det finns några kvar. 
 
Min nya kurs startar rätt omgående, jag menar varför vänta? Vill du vara med och bli en del av Mitt 2019
så anmäl dig till; lindha.vikstrom@jamtland.st
 
 
Cirkel MITT 2019 10/1 - 31/1: 3 veckor, pris 1195 kr per person.
 
Ni kommer även att få en D3 Vitamin Vegan spray från Helhetshälsa till ett värde av 149 kr.
 
 
Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och Maria och övriga deltagare
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Vi kommer att diskutera ämnen som;
  • Sockerberoende
  • Känsloäta
  • Motgångar
  • Frestelser
  • Stress
  • Rörelse
  • Och så mycket mera.... Känns detta intressant?
 
Mejla till mig din anmälan till;
 
OBS. begränsat antal platser.
 
 
Att få i sig D-vitamin är så viktigt för hur vi mår då det bl.a. bidrar till att vårat immunsystem fungerar normalt och nu när det blir färre soltimmar så blir det svårare för vår hud att tillverka eget D-vitamin i huden, så det känns viktigt att tillföra extra av det nu. Dessutom hjälper ju det också att motverka höstens och vinterns förkylningar och i vissa fall även depressioner.
 
Jag använder mig av och är sponsrad av Helhetshälsas kosttillskott då de fokuserar på rena produkter utan allergener. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser, och dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är det viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåligt på marknaden, och därför känns det väldigt bra att jag har ett samarbete med Helhetshälsa och deras kosttillskott som jag verkligen står för, använder själv och mår bra av.
 
Jag gillar skarpt Helhetshälsas D3-vitamin Vegan spray; enkelt att ha med sig och bara kunna spraya den dos du behöver i munnen. Och har man svårt att svälja kapslar, eller om man har barn som tycker det, så är denna spray ultimat då man även kan spraya direkt på maten eller i dryck. Sprayen är vegansk och utan sötning eller aromer. 
 
 
 
 
 
#1 - - Nisse Hult:

LCHF + 23:1 fasta och träning funkar klockrent. Känns lite som få törs ta denna vinnande puck vidare på nått sätt. Undrar varför?