Mitt 2019/kursstart

Första dagen på nya året, alla möjligheter ligger framför oss. Att jag startade min resa för snart sju år sedan är inget jag ångrar. Valen du gör i dag är resultatet du får i morgon, och de orden är så starka och sanna och det är det som verkligen avgör om man kommer att lyckas.
 
Att göra en omstart i livet, för mig klingar de orden positivitet, att man faktiskt själv har möjlighet att börja om och bestämma sig för att göra det man vill.
 
För det är ju faktiskt som så att det är bara du själv som kan göra en förändring. Det är ju så lätt att fortsätta köra i sina gamla mönster, tryggheten, man vet precis vad man har. Då är det inte alltid lätt att börja våga göra något nytt, även om det är det man vill.
 
140 kg tung satt jag alltid i soffan eller var i köket när jag hade slutat jobba; hemmet min trygghet, samtidigt som jag längtade ut att vilja göra andra saker men vikten hindrade mig. Även om jag visste vad jag var tvungen att sluta med; att äta chips, dricka läsk, godis, smörgåsar och att jag var tvungen börja med något annat, så infann sig ändå inte viljan tillräckligt mycket. För det är ju så lätt att vara kvar i det gamla trygga. Men till slut kom jag ändå till en punkt där min gräns var nådd och jag började göra små förändringar försiktigt, allt för att bryta gamla mönster.
 
Det gäller att hitta nya sysselsättningar att leva för, i stället för att leva för maten.
 
  
Nu startar jag upp distans-grupper igen inom LCHF för hållbar viktminskning. Hur man på ett enkelt sätt kommer i gång med att få en bättre hälsa med kost som är fri från socker och gluten.
 
För vi vet ju alla egentligen precis hur man ska göra och ändå är det så svårt, jag vet att det är just så. Livspusslet med allt runt omkring, och så vill man så gärna gå ner de där envisa kilona. Jag som pendlat i vikt i många, många år vet hur viktig den mentala biten är, jag skulle nästan vilja påstå att den mentala biten och kosten ligger på delad första plats.  
 
Jag har arbetat om och utvecklat min kurs och har nu till min hjälp Maria Kvärnsten  som är Kostrådgivare, Hormonterapeut och Sockerberoendeterapeut. Tillsammans med Marias värdefulla kunskaper så ser jag verkligen fram emot att tillsammans kunna ge dig insikter, kunskap och verktyg att göra en hållbar förändring.
 
Vi kommer att hjälpa er att finna din motivation, energi och balans och tillsammans går vi mot en bättre hälsa. 
 
 
Det som är viktigt är att vi ska lära oss att äta rätt och att våga sluta räkna kalorier, fett och kolhydrater. Vi kommer inte att väga maten utan detta ska bli en hållbar livsstil, jag menar vem vill fortsätta väga/räkna maten resten av vårt liv? Det har vi nog alla gjort tillräckligt och hur har du lyckats hittills? Detta ska vara ett sätt att leva och att sluta banta. 
 
Vis av mina tidigare cirklar på distans så vet jag att ett bra stöd tillsammans i en grupp är väldigt positivt för att lyckas.
 
Jag har bestämt mig för att jag vill vara nöjd med mitt liv och vad/hur ska man göra för att känna så? För att lyckas måste vi våga satsa och inte vara rädda för att misslyckas, bakslag kommer men det är av dom vi lär oss av, eller hur?
 
Min nya kurs startar rätt omgående, jag menar varför vänta? Vill du vara med och bli en del av Mitt 2019
så anmäl dig till; lindha.vikstrom@jamtland.st
 
 
Cirkel MITT 2019 10/1 - 31/1: 3 veckor, pris 1195 kr per person.
(vi tjuvstartar så fort gruppen blir full)
Ni kommer även att få en D3 Vitamin Vegan spray från Helhetshälsa till ett värde av 149 kr.
 
 
Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och Maria och övriga deltagare
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Vi kommer att diskutera ämnen som;
  • Sockerberoende
  • Känsloäta
  • Motgångar
  • Frestelser
  • Stress
  • Rörelse
  • Och så mycket mera.... Känns detta intressant?
 
Mejla till mig din anmälan till;
 
OBS. begränsat antal platser.
 
 
Att få i sig D-vitamin är så viktigt för hur vi mår då det bl.a. bidrar till att vårat immunsystem fungerar normalt och nu när det blir färre soltimmar så blir det svårare för vår hud att tillverka eget D-vitamin i huden, så det känns viktigt att tillföra extra av det nu. Dessutom hjälper ju det också att motverka höstens och vinterns förkylningar och i vissa fall även depressioner.
 
Jag använder mig och är sponsrad av Helhetshälsas kosttillskott då de fokuserar på rena produkter utan allergener. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser, och dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är det viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåligt på marknaden, och därför känns det väldigt bra att jag har ett samarbete med Helhetshälsa och deras kosttillskott som jag verkligen står för, använder själv och mår bra av.
 
Jag gillar skarpt Helhetshälsas D3-vitamin Vegan spray; enkelt att ha med sig och bara kunna spraya den dos du behöver i munnen. Och har man svårt att svälja kapslar, eller om man har barn som tycker det, så är denna spray ultimat då man även kan spraya direkt på maten eller i dryck. Sprayen är vegansk och utan sötning eller aromer.