Tävling

 
(null)
 
  

TÄVLING!

 

Detta är ett samarbete med Helhetshälsa.

 

Nu har du chansen att vinna deras D3-Vitamin Vegan spray.

  • Kommentera Varför du behöver D3-Vitamin?
 
  • Gilla mitt inlägg och följ mig här på Facebook.
 
 

Så är du med och tävlar!

 

1 vinnare får hela 3st. D3- Vitamin Vegan spray, som räcker mer än hela vintern.

 

1 sprayning ger dagsbehovet D-Vitamin för barn och vuxna.

1 sprayning per dag gör att sprayen räcker i 150 dagar, men här vinner du alltså 3 stycken D-Vitamin Vegan spray.

 

För mig är det jätteviktigt att få i mig D-Vitamin varje dag för att må bra, dessutom gillar jag skarpt att den är i sprayform.

Smidigt att ha med sig och inget vatten behövs. Du kan även spraya över din måltid och är perfekt för de som har svårt att svälja tabletter.

 

Tävlingen avslutas den onsdag den 13/2 och vinnaren meddelas här på Instagram den 14/2.

 

 

 

 

 

#1 - - Anonym:

För mig som bor på samma breddgrad som dig, behöver extra D-vitamin både för kropp och själ. Maria strömsund

#2 - - Fru Olsson:

Bentäthetsmätning efter att jag bröt armen visade att mitt skelett börjar bli skörare. D-vitamin är viktigt för benhälsa i mogen ålder, så därför måste jag ta tillskott. Spray verkar intressant att testa!

#3 - - Annika:

Som Lule-bo så är det inte många vinterdagar man hinner se solen! Har man tur nån gång på lunchen eller helgen att man hinner ut, o det lilla ger ju inte särskilt mycket vitamin :) Tabletterna börjar vara slut så spray-variant vore kul att prova! :)

#4 - - monica:

Vore trevligt att prova D- vitaminer i spray. Har just kommit på benen efter en ankelfraktur på vänster ben. Bröt höger för 10 år sedan, hö arm för andra gången för 3 år sedan. Varit scannad ua 2 ggr , varit ordinerad D-vitamin i tabletter i många år men inte längre.

#5 - - sonja:

Hej. Min medicinska behandling har gjort att jag har brist på D-vitamin. Jag har blivit bättre i min autoimmuna sjukdom sen jag började med LCHF. Jag skulle vilja prova D-vitamin i sprayform, den verkar vara så bra. D-vitamin är ju så betydelsefull för kroppen. Den påverkar på så många sätt. Jag tycker om dina recept, dom är inte krångliga och med få ingredienser.

Svar: Grattis, du har vunnit d - vitaminet :) Mejla mig din adress. Kram Lindha
halvalindha

#6 - - Martina Lindholm:

Jag behöver d-vitamin så jag klarar hela den mörka långa jämtländska vintern och om jag hade den i spray-form så hade jag och dottern kunnat dela.