En pärla i Östersund

Nu har jag hittat en riktig pärla i Östersund! Skulle äta lunch ute och hittade till Cafè Norra station, ett jättemysigt ställe med härlig atmosfär. Jag har ju aldrig hört talas om Norra station som öppnades i december förra året och blev glatt överraskad av deras utbud och att de har LCHF- alternativ.
 
(null)
 
 
De satsar på kvalitet och hållbara medvetna val vad gäller råvaror och leverantörer. Äkta råvaror från gräsbetande djur och chark med 80% kötthalt. Helt fantastiskt, och maten jag åt var så god; grillad fläskkorv på salladsbädd med stekt rökt bacon, västerbottenost, sotad majonnäs och strimlad stekt palsternacka. Så goda smaker, läckert upplagt, och suverän service, så jag kommer nog bli stamgäst här.
 
 
(null)
 
Så nästa gång min vän kokboksförfattaren och bloggaren Birgitta Höglund  kommer till Östersund så blir det ett besök här tillsammans. Eller hur Birgitta?
 
(null)
 
 
(null)
#1 - - Birgitta Höglund:

Det gör vi Lindha, ser fram emot att träffas på fina Norra station och prata mer om våra spännande framtidsplaner. Kram.

#2 - - monica:

Vilken fabrik gör deras charkprodukter med 80 % kötthalt. Det ser man inte hos Scan eller Ica.

#3 - - Anonym:

Inte en chans att jag skulle pröjsa 115kr för en LCHF lunch oavsett hur mysigt etc stället är. För dessa pengar äter jag LCHF lunch en hel vecka om än inte i mysmiljö. Och då pratar vi bara värsta råvaror rakt av.

#4 - - Anonym:

Inte en chans att jag skulle pröjsa 115kr för en LCHF lunch oavsett hur mysigt etc stället är. För dessa pengar äter jag LCHF lunch en hel vecka om än inte i mysmiljö. Och då pratar vi bara värsta råvaror rakt av.

Svar: Vad spännande att du får till lunch med bra råvaror för endast 115 kr en hel vecka, dela gärna med dig i en kommentar vad du äter då?borje
halvalindha

#5 - - Tussilago:

Ja! en vanlig lunch ute kostar ju från 90 kr idag, så det är väl inte så dyrt. Man behöver väl inte äta ute alla dagar.

#6 - - Christina:

Känner du till att kroppen är naturligt basiskt (pH-värde) från födsel men att t.ex kött o mejeriprodukter försurar kroppen? Mina allergier och kroniska migrän har försvunnit (!) sen jag började äta vegansk mat och kroppen har blivit basisk. Jag har ju alltid älskat mjölk o grädde, men efter en operation lärde jag mig massor om kroppen för jag mådde så dåligt då och behövde en lösning.

#7 - - Karl:

Tänk om fler ställen kunde ha LCHF lunch, jag betalar gärna lite extra för att få grönsaker istället för kolhydrater.