Möt hösten med Helhetshälsa

Nu har ni chansen till att vinna ett fint höstkitt från Helhetshälsa, allt för att boosta oss själva inför vintern.
Här uppe i norr där jag bor känner jag att jag behöver tillföra D-vitamin nu när vi går mot mörkare årstider. Helst bör man ju få i sig D-vitamin genom solen och den mat vi äter, men det räcker inte med det nu med den årstid vi nu går mot.
 
Att få i sig D-vitamin är så viktigt för hur vi mår då det bl.a. bidrar till att vårat immunsystem fungerar normalt och nu när det blir färre soltimmar så blir det svårare för vår hud att tillverka eget D-vitamin i huden, så det känns viktigt att tillföra extra av det nu. Dessutom hjälper ju det också att motverka höstens och vinterns förkylningar och i vissa fall även depressioner.
 
Jag använder mig av Helhetshälsas kosttillskott då de fokuserar på rena produkter utan allergener. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser, och dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är de viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåligt på marknaden, och därför känns det väldigt bra att jag har ett samarbete med Helhetshälsa och detta sponsrade inlägg med kosttillskott som jag verkligen står för, använder själv och mår bra av.
 
Jag gillar skarpt Helhetshälsas D3-vitamin Vegan spray; enkelt att ha med sig och bara kunna spraya den dos du behöver i munnen. Och har man svårt att svälja kapslar, eller om man har barn som tycker det, så är denna spray ultimat då man även kan spraya direkt på maten eller i dryck. Sprayen är vegansk och utan sötning eller aromer. 
 
(null)
 
Sedan vill jag även nämna ett annat tillskott som är viktigt för mig och som jag äter och behöver regelbundet, och det är Magnesium Optimal som hjälper mig mot sendrag och jag tar gärna magnesium innan jag lägger mig för jag har märkt att jag får bättre sömn då.
 
Vill ni läsa mer om de tillskott jag nämnt så klicka gärna på länkarna så finner ni all information. 
 
(null)

Nu har ni möjlighet att vinna detta fina höst-kit och få möjlighet att verkligen boosta dig själv inför höst och vinter. Allt ni behöver göra är att motivera och kommentera här varför just du vill vinna ett höst-kit från Helhetshälsa.
Tävlingen pågår till på söndag 14/10 kl. 24:00 och vinnaren meddelas här på bloggen under måndagen den 15/10.   
 
 
 
 
 
#1 - - Carina:

Trött i både kropp och själ
Jag skulle behöva produkterna så väl.

.

#2 - - Carina:

Trött i både kropp och själ
Jag skulle behöva produkterna så väl.

.

#3 - - Carina:

Trött i både kropp och själ
Jag skulle behöva produkterna så väl.

.

#4 - - Majsan76:

Hösten kom med en rasande fart i år
Med hypotyreos/Hashimoto krävs det extra mycket av mig och just nu jag inte riktigt till det får. Detta fina höstkit hade passat mig perfekt så nu hoppas jag på tur för att min hälsa ska gå i dur. Tack för all inspiration Linda!

#5 - - Ann-Sofie:

Hösten, härlig, hektisk och fylld med vackra färger. Med 3 barn, 6 hundar och heltidsjobb behöver jag all energi jag kan uppbringa. Håller mig frisk och normalviktig med hjälp av LCHF och inspireras av din blogg men behöver lite extra hjälp av vitaminer och mineraler så här års ☺