Min brevkurs

Om man vill komma i gång med LCHF på ett bra sätt utan att krångla till det, så tycker jag att det är viktigt att det är mat som man är van att äta och inte krångla till det i början, man ska inte behöva köpa hem 20 olika ingredienser och kryddor till ett recept. Man ska ju även hinna med sig själv och familjen också, och gärna få in lite rörelse i vardagen.
 
Jag har ju haft ett flertal viktminskningscirklar på distans där vi har haft en egen mötesplats i en sluten grupp på nätet, nu har jag även arbetat om min cirkel till en vanlig brevkurs där man får verktyg att hantera vardagen själv, dvs den mentala biten som är jobbig; man vill ju helst gå ner i vikt redan i går!!!!
 
(null)
 
Brevkursen är 4 veckor lång och materialet får man hem via posten (jag är gammaldags och tycker själv det känns bättre att hålla i något, läsa, bläddra för hand och stryka under saker som är viktiga för just mig att tänka på) och den innehåller 4 veckomenyer, lättare baskunskap om LCHF, min text med stöd och pepp varje dag i 30 dagar, sånt som jag vet är viktigt!!!!
 
Antingen läser man de sidor som är för första dagen och tar dag för dag vilket jag rekommenderar, eller så läser man hela materialet på en gång, det avgör du.
 
Brevkursen kostar 499 kr för fyra veckors material och veckomenyer (50 A4 sidor). 
(En investering i din hälsa för knappt 125 kr/veckan).
 
Mejla till mig om du vill köpa brevkursen, så kommer den till dig per post.