Min första Rollup

I dag fick jag hem min egen-designade rollup från Skyltmax , jag var så spänd och nyfiken på hur den skulle bli. Jag menar, jag är inte den som är jätteteknisk men jag fixade min rollup helt själv på egen hand på Skyltmax hemsida! Jag har många gånger tänkt tanken att det vore bra att ha en sådan här under mina föreläsningar och nu har det blivit av.
 
Jag måste säga att det var förvånansvärt enkelt att lägga till bild, text, storlek och typsnitt, färg och ram. Att helt själv kunna utforma den precis som jag ville att den skulle se ut, jag är sådan som person som vill att det ska vara enkelt och smidigt, jag menar varför krångla till saker.
 
Det tog bara några dagar så hade jag den hemma och jag är supernöjd. Dessutom ligger den perfekt i en liten väska och är inte tung, så det kommer bli så smidigt för mig att ha med mig den på mina kommande föreläsningar. Dessutom så är den lätt att använda och montera vid varje tillfälle.
 
 
 

Detta är ett sponsrat inlägg och ni som läser min blogg vet att jag endast gör reklam för produkter som jag verkligen står för och kan rekommendera till andra. Det finns även massor av andra olika produkter du själv kan välja på Skyltmax hemsida. Man behöver inte vara egen företagare för att använda deras produkter det finns många tillfällen i livet då man kan vilja göra något extra inför olika event, tex om du vill göra en banderoll för en student, ett sommarloppis eller om någon fyller år. Det är bara fantasin som sätter gränser och det är ett utmärkt sätt att synas på.