LCHF kurser

Känner du att du behöver den där extra lilla motivationen som inte riktigt vill infinna sig för att komma i gång? Då har du möjlighet nu att boka mig för kostrådgivning och coachning eller matlagning.
 
(null)
Foto;Het tomatsoppa med bacon

Jag själv som för 6 år sedan vägde 140 kg vet hur tufft det är att nå sina mål, och att ha någon vid din sida som själv genomgått samma resa och som vet om alla fallgropar och hur du ska tänka för att lyckas kan vara det verktyg du behöver. 
 
Alla är vi olika och jag arbetar efter just dina förutsättningar, och tillsammans sätter vi upp realistiska mål precis som jag gjorde under min viktresa. Det är viktigt att förstå att detta är en livsstil och ingen quickfix för att gå ner snabbt i vikt(och helst redan i går skulle varit skönt). Tålamod och ett långsiktigt tänk behövs för att lyckas. Jag menar; hur många gånger till vill du börja om igen varje måndag? Är det inte dags för dig också att lyckas nu?
 
Jag vill förtydliga att jag arbetar efter mina erfarenheter och de kunskaper som gjort att jag lyckats gå ner i vikt och fått detta till att bli en hållbar livsstil, från att ha jojo-bantat sedan 14 års ålder till att äntligen varit viktstabil i 6 år, det är så skönt att äntligen fått balans i livet.
 
När jag vägde 140 kg och inte ville något hellre än att bli smal så hade det varit skönt att ha haft någon vid min sida som genomgått samma sak, och ge motivationen och övertygat mig om att det verkligen går att lyckas. Mina kurser handlar inte om att vi ska bli kemilärare och lära oss allt om hur kroppen fungerar, utan jag hälper dig utifrån mina erfarenheter (och det är väl den bästa kunskapen) och med lätta fakta om hur LCHF fungerar.
 
Foto; Broccoligratäng
 
Här nedan kommer jag beskriva mina olika tjänster och du får själv känna efter vilken av dem som passar just dig för att nå dina mål.
 
Kostrådgivning/mental coachning via mejl, pris 395 kr;
Du mejlar mig och berättar hur din livsstil ser ut i dag, ju mer du skriver desto enklare för mig och bättre för dig blir det att kunna hjälpa dig. Ställ frågor och skriv ner alla dina funderingar, jag mejlar dig tillbaka feedback och ger dig tips och råd.
Efter mitt svar har du möjlighet att mejla en gång till och få svar.
Min mejl; lindha.vikstrom@jamtland.st skriv i ämnesraden "coach via mejl" 
 
 
Kostrådgivning/mental coachning, pris 995kr;
Vi bokar in en tid och träffas under 2 timmar där du och jag diskuterar hur du ska komma i gång efter dina förutsättningar. Vi gör en plan för dig och vi gör tillsammans en veckomeny för just dig eller för din familj.
Bor du längre än 5 mil från Östersund tillkommer bilersättning.
Min mejl; lindha.vikstrom@jamtland.st skriv i ämnesraden "Coachning"
 
 
Kostrådgivning/mental coachning/matlagning pris 1995 kr;
Detta är en ny spännande tjänst som jag har jobbat med ett tag nu och som jag kan premiär-erbjuda er till rabatterat pris. Ordinarie pris är 2995 kr, just nu 1995 kr. För bokning till detta pris mejla mig senast 9/4
Denna tjänst är för dig som behöver extra stöd att komma i gång och behöver hjälp med matlagning och färdiga matlådor.
  • Vi bokar in en tid och träffas under 2 timmar där vi diskuterar hur du ska komma i gång efter just dina förutsättningar.
  • Vi planerar en veckomeny för dig eller hela din familj.
  • Andra träffen lagar vi mat tillsammans efter vår planerade veckomeny.
  • Vi lagar 5 - 7 olika maträtter och varje recept är för 4 personer vilket betyder att du kommer att ha mellan 20 -28 färdiga matlådor i frysen, allt för att vara förberedd din första månad.
  • Vill du även ha hjälp med att inhandla alla ingredienser tillkommer en avgift om 495 kr.
Min mejl; lindha.vikstrom@jamtland.st skriv i ämnesraden "matlagning"
 
Bor du längre än 5 mil från Östersund tillkommer bilersättning.
 
 
LCHF-cirkel på distans 4 veckor pris 995 kr;
Denna cirkel har jag haft i flera omgångar där du tillsammans med ca. 10 andra liksinnande stöttar och peppar varandra under fyra veckor. Jag skriver varje dag i gruppen och svarar på frågor och allt annat som dyker upp. Ni kommer att få 4 veckomenyer under dessa veckor och lättare baskunskap om LCHF. I alla mina cirklar så har gruppen lyckats att gå ner i vikt, och efter våra fyra veckor så fortsätter gruppen på egen hand tillsammans.
Denna grupp startar; Vecka 15 den 9/4.
För anmälan och mer information; lindha.vikstrom@jamtland.st
 
 (null)
Foto; Min populära laxpaj 
 
 (null)
Foto; Köttfärssås med zucchini och mandelpesto