LCHF Kryssningen 2018

Ja, då har LCHF Kryssningen blivit av. Det har varit två intensiva dagar med mycket inspiration. Vi flög till Stockholm i lördags morse och klev på båten på lördagskvällen då vi träffade alla i det härliga gänget som har hand om Kryssningen och LCHF eventet i Säffle. Här på bild med mig fina Karin Eldh som är en av arrangörerna av LCHF Kryssningen.

(null)

Jag träffade även givetvis på Kostdoktorn som hade en fantastiskt inspirerande föreläsning som vanligt. 

(null)

Har ni inte varit på LCHF Kryssningen så rekommenderar jag det varmt, allt är så välordnat med bra program.  LCHF-middag och lunch och alltid spännande föreläsare med ny aktuell information och så mycket mera som händer under kryssningen. Det är boksigneringar med kända författare som finns tillgängliga för pratstunder bla.
Här på bild Birgitta Höglund och Patrick "blindstyre" som skrivit boken om bönor tillsammans. Ber om ursäkt för dålig bildkvalitet.

(null)

Sedan hade jag själv föreläsning  om min livsstilsförändring med LCHF, och det kändes så bra att få berätta om min resa hur allt började och framförallt hur jag i dag hanterar min vikt, för min resa slutade inte när jag nådde min målvikt utan det är något jag måste jag jobba med varje dag.

(null)

(null)

Nöjda och glada över helgens kryssning så är både jag och min Magnus fyllda med ny inspiration och energi.
(null)