Hantera skitdagar

Är allt så enkelt hela tiden? Vore alla dagar enkla så skulle det ju inte vara några problem att gå ner i vikt, eller hur? Det är ju dagarna när man mår som skit som vi måste lära oss att hantera, det är ju dom dagarna som tar oss vidare dit vi vill. 
 
Jag planerar alltid mina veckor efter hur jag och min man jobbar, det är skjutsar till olika aktiviteter med barnen och allt annat runt omkring som ska hinnas med för att få i hop vardagspusslet. Jag planerar alltid in egen tid, var finns det utrymme för att jag ska hinna träna?
 
Vissa dagar har jag verkligen ingen lust till att träna, det kan verkligen kännas så tungt i bland. Men jag vet att när jag väl gör det känns det bra, och efteråt så är känslan så skön.
 
Snabba resultat vill vi alla ha och det är därför det tyvärr är så lätt att ge upp när det smyger sig in tankar som ”att det händer ju ingenting”, det går för långsamt. Något som jag lärt mig är att träningen du gör i dag kanske inte syns på en gång, men fortsätter du jobba för ditt mål varje dag och orkar stå emot alla negativa tankar så kommer ditt jobb, allt ditt slit att belöna dig till slut. Och att tänka så gör att även om jag verkligen inte vill träna så genomför jag det ändå, och jag bestämmer mig för att jag går dit och gör mitt bästa. För börjar jag hoppa över ett pass då är det lätt hänt att det blir till en vana och jag har bestämt mig för att nå mina mål. Har du det? 
 
Här på bilden från min viktresa när jag promenerade i ur och skur för att komma till målvikt, hade jag gett upp alla mina skitdagar då så hade inte jag lyckats. På samma vis jobbar jag med mig själv i dag.
 
 
 
#1 - - Janne:

Inte undra på att du har NOLL kommentarer. Hur många hundra gånger har du visat samma bilder om och om igen!?