Världens godaste LCHF pyttipanna

Fredag kväll och både jag och min Magnus stod som frågetecken i kväll; vad ska vi äta till middag? Båda barnen åt hos kompisar i kväll så fantasin infann sig inte.
Men då blev vi sugna på min goda gräddstuvade LCHF pytt i panna enkelt och gott, den är verkligen supergod och vi bestämde oss för att göra en rejäl stor pytt då jag jobbar hela helgen och Magnus reser bort till fjällen för att fortsätta snickra på vår fjällstuga, så det blir perfekt med lunchrester.
 
Måste faktiskt skryta med att säga att min pytt är godare än en vanlig med potatis och i stället för potatis använder vi tärnad färsk zucchini.
 
(null)
 
Recept 6 portioner;
Man tager vad man haver (rester) i kylskåpet eller;
1 zucchini
1 pkt. bacon
300g kassler
300g korv med hög kötthalt
1 röd paprika
1 gullök
1 msk. soya
1 - 2 dl grädde
1/2 dl dill
Vitpeppar (inget salt behövs)
 
Börja med att tärna zucchini och den gula löken. Sjud i stekpannan med smör så de blir mjuka. Häll över i en karott.
Skär baconet, kasslern och korven i mindre bitar och stek allt tillsammans i stekpannan.
Blanda allt och slå över grädden och låt sjuda i hop sig till en krämig konsistens, tillsätt soya och smaka av med vitpeppar.
Slå sist i dillen.
 
Tillbehör stekta ägg.
 
(null)
 
(null)
#1 - - Mia Elander Nilsson:

Verkligen supergod pytt! Men när ska paprikan i, det står inte i texten (det var nog därför jag missade att skriva upp den på inköpslistan)?
Tack för alla god recept du delar med dig av.
Kram Mia