Nyckeln till frihet är du

Livets enda begränsningar är dem du sätter på dig själv, för så länge du kämpar hårt nog är allting möjligt. Den bästa dagen i ditt liv är den dagen du bestämmer dig för att ditt liv är ditt eget. Inga ursäkter eller bortförklaringar. Ingen att luta sig mot, lita på, eller skylla på. Det är bara du själv som kan klara det - det är en fantastisk resa - och du är själv ansvarig för den. Det är denna dag ditt liv börjar på riktigt.
 
  
Jag minns hur skönt det var, hur det kändes som en stor börda försvann från mina axlar när jag äntligen tagit beslutet, det var en sådan befrielse, och det är konstigt men på något vis blev det lättare att andas på en gång.
 

Bara efter en dag kunde jag känna att jag inte flåsade på samma sätt, och då menar jag inte att jag hade hunnit gå ner i vikt på en dag, men från att vara proppmätt hela tiden till att äta lagomt och inte känna sig illamående-mätt hela tiden, gjorde sådan skillnad i hur jag andades, förstår ni hur jag menar? Det var liksom mindre tungt att andas, en sådan skön känsla, att inte vara så tungandad. Svårt att beskriva, men när man är mätt hela tiden så flåsar man liksom när man pratar. Har jag fel eller? Så upplevde jag det i alla fall.
 
Magen är mätt före ögat, en viktig regel att tänka på, för allt ser ju så gott ut, och det är så lätt att äta mer just därför.
 
Gör upp en plan, ta ett steg i taget. Vad kan jag göra i dag för att gå vidare. Undvik negativa tankar och, tro inte det värsta, utan tänk positivt och fokusera på dina mål så kommer du nå dit.
Jag lovar det är värt allt slit.
 
"Om du faller res dig upp och försök igen."
 
#1 - - Anonym:

Å Vad kul att höra ifrån dig!! Hoppas att du har haft en bra sommar 👍