Medisera din hälsa

Detta är ett sponsrat samarbete med MEDISERA.
 
Tar du ansvar för din egen hälsa? Jag som haft problem med stress, dålig sömn och problem med magen som jag skrivit om i min blogg tidigare. Men som ni också vet så har jag börjat komma i balans men känner ändå; hur mår min kropp egentligen? Ringer jag till min hälsocentral för att jag vill göra en hälsokontroll så får jag frågan; -är du sjuk? -Nä, men jag vill kolla upp min hälsa. Då fick jag svaret: -tyvärr, vi tar bara emot akuta sjukdomsfall eller om du är sjuk såsom förkyld osv.
 
Sjukvården är så ansträngd i dag så jag förstår samtidigt att de måste prioritera, och därför blev jag glatt överraskad att om man har möjlighet ekonomiskt så kan man göra ett enkelt blodprov och få svar på hur hälsan ser ut.
 
För mig är det en investering i min hälsa att lägga dessa pengar och få en hälsokontroll som gör mig lugnare och där jag får veta mina brister och kan förebygga sjukdomar.
 
Att det dessutom är så enkelt är en stor fördel, allt du behöver göra är att gå in på Medisera och beställa den hälsokontroll du väljer online direkt. Efter beställningen så går man till närmaste provtagningsställe för att ta blodprovet, du behöver inte ringa och boka tid utan det är drop-in; enkelt och utan krångel. Du kan ta blodprovet drop-in på över 100 provtagningsställen i Sverige.
 
Här kan du läsa om deras olika hälsokontroller.
 
Inom 2-6 dagar får du ett läkarrekommenderat provsvar online i "Min journal" som du på ett enkelt sätt loggar in på med ditt Bank-ID, tryggt och säkert. Skulle svaren vara gravt avvikande får du ett telefonsamtal från ansvarig läkare.   
 
För mig känns detta självklart att göra, smidigt, snabbt, tydligt, tryggt och lättbegripligt.
MEDISERA samarbetar med Karolinska universitetslaboratoriet.
 
Bildresultat för medisera
Foto från Medisera
#1 - - monica:

Närmsta provtagningsställe är i Lidköping 26 mil bort.