En ny chans

Att göra en omstart i livet, för mig klingar de orden positivitet, att man faktiskt själv har möjlighet att börja om och bestämma sig för att göra det man vill.
 
För det är ju faktiskt som så att det är bara du själv som kan göra en förändring. Det är ju så lätt att fortsätta köra i sina gamla mönster, tryggheten, man vet precis vad man har. Då är det inte alltid lätt att börja våga göra nåt nytt, även om det är det man vill.
 
140 kg tung satt jag alltid i soffan eller var i köket när jag hade slutat jobba; hemmet min trygghet, samtidigt som jag längtade ut att vilja göra andra saker men vikten hindrade mig. Även om jag visste vad jag var tvungen att sluta med att äta chips, dricka läsk, godis, smörgåsar och att jag var tvungen börja med något annat, så infann sig ändå inte viljan tillräckligt mycket. För det är ju så lätt att vara kvar i det gamla trygga. Men till slut kom jag ändå till en punkt där min gräns var nådd och jag började göra små förändringar försiktigt, allt för att bryta gamla mönster.
Det gäller att hitta nya sysselsättningar att leva för, i stället för att leva för maten.
 
Vill du göra en förändring men känner att du behöver mentalt stöd eller få hjälp med att planera din veckomeny så finns möjligheten att kontakta mig.
 
4 veckors veckomeny anpassad till dig 199 kr
 
Coachning 750 kr/timmen med veckomeny
 
Skriv till min mejl; lindha.vikstrom@jamtland.st
 
(null)
Fotograf; Theresia Köhlin