Behöver vi kosttillskott

Hösten är i antågande och jag är i fjällen just nu i mitt älskade Edsåsdalen och njuter av ett fantastiskt soligt väder, där fjällen verkligen visar sig från sin bästa sida vad det gäller att fjällvandra eller bara promenera i den vackra miljön. Här kan jag verkligen koppla av och bara vara, inga måsten finns.
 

Efter en jobbig tid med mycket stress runt mig som jag skrivit mycket om, så har tyvärr stressen gjort att jag fått problem med min mage. Det har yttrat sig i att min mage är väldigt uppsvälld och gör ont, jag har svårt att gå ner i vikt som ni vet och jag vill ju få bort mina kilon som jag gått upp (Kommer mer in på min vikt i ett annat inlägg).
 
Något som jag lärt mig är att om man vill gå ner i vikt så är stress och en mage/tarm som inte fungerar, så sätter det gärna käppar i hjulet för en viktminskning, trots rätt kost med motion. Min inställning är att man i möjligaste mån ska få i sig alla näringämnen man behöver via sin kost, men är man inte balans så kan kroppen behöva lite hjälp på traven i form av tillskott.
 
Anledningen till att jag skriver om detta är för att jag känner att det är ett så viktigt ämne då många i dag är stressade av olika anledningar, och att många får problem då med mage och tarm. Och jag vill gärna dela med mig av hur jag gör och kommer att ge någon av mina läsare chansen att vinna bra tillskott som kan hjälpa just dig att må bättre. 
 
Jag använder mig av Helhetshälsas kosttillskott då de har marknadens renaste tillskott. De är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser och dessutom har de egen svensk tillverkning. För mig är de viktigt att använda bra tillskott då det finns så mycket dåliga på marknaden och därför känns det väldigt bra att jag har ett samarbete med Helhethälsa och detta sponsrade inlägg med kosttillskott som jag verkligen står för.
 
Har man brist på enzymer så kan man få de symptom jag skrivit om ovan, och de tillskott som jag nu äter är Digest som innehåller klorid som bidrar till att få en normal matsmältning vid produktion av saltsyra i magsäcken. Sedan kommer jag att komplettera med Helazym då jag behöver tillskott av enzymer för att hjälpa tarmen med matsmältningen. Sist kommer jag att lägga till Probioplex som hjälper tjocktarmens bakterier.
 

Förutom tillskotten för mage/tarm börjar jag nu att även äta D-vitamin varje dag då jag behöver det nu när en mörkare årstid närmar sig, och magnesium äter jag alltid regelbundet då jag behöver det sedan jag började äta LCHF-kost och lätt känner av sendrag i fötterna/vader.
Jag kommer att skriva mer om hur dessa kosttillskott fungerar för mig och min hälsa framöver.
 
Så nu har en av er läsare chansen att vinna detta bra kit för en bättre hälsa.
Vinsten innehåller dessa kosttillskott från Helhetshälsa
För att ha chansen att vinna vill jag att du kommenterar varför du behöver dessa tillskott och sedan väljer jag ut en vinnare.
Tävlingen avslutas måndag den 25/9 kl. 24:00!!! 
 
 Bildresultat för helhetshälsa
#1 - - Lena Kjelsson:

Hej! Jag skulle bli riktigt glad om jag vann dessa kosttillskott då jag just nu inte äter något tillskott. Det beror nog på okunskap om vad jag behöver, men känner konstant av sendrag och har en krånglig mage. Så detta kit skulle passa mej bra tror jag😊

#2 - - Madelene Nordquist :

Hej! Vilken supertävling! Jag vill gärna vinna från att ge min kropp de ultimata förutsättningarna för att klara av läkningen efter min ryggoperation i veckan.

#3 - - Madelene Nordquist :

Hej! Vilken supertävling! Jag vill gärna vinna från att ge min kropp de ultimata förutsättningarna för att klara av läkningen efter min ryggoperation i veckan.

#4 - - Birgitta Ervik :

Hej

Jag har ätit LCHF i1,5 år och mår fantastiskt bra av det. Tyvärr har viktminskning stannat av, så jag vill ha lite fart på den igen och då tror jag att dessa komplement skulle passa mig bra

#5 - - Anonym:

Åhhh! Vad jag hade velat vinna detta! Jag är trött och sliten. För lite sol denna sommar. Kommer bli en tuff höst så jag behöver all hjälp jag kan få för att klara den!!!

#6 - - Henrietta Dessezar :

Åhhh va jag önskar att jag kunde vinna detta. Är trött och sliten. För lite sol denna sommar. Kommer bli en tuff höst så jag behöver all hjälp jag kan få för att klara av den!!!!!

#7 - - Kerstin Påve:

Oj, vilket uppvaknande. Kanske en bra start efter hiskeliga magproblem efter att opererat bort gallsten&gallblåsan.
Äter Questran Loc mot min vilja och tänker att jag måste hitta lösning/alternativ. Kanske vegetabiliska kosttillskott är det?

Svar: God morgon!Grattis till vinsten :) Mejla mig din adress så kommer tillskotten i brevlådan. lindha.vikstrom@jamtland.st
halvalindha

#8 - - Nathalie:

Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag varit sjuk i anorexi, depression och utmattning. Min mage är sig inte lik efter allt detta och det kan gå veckor innan jag kan gå på toa (ursäkta infon, haha). Är väldigt nyfiken på detta!
Kram

#9 - - Viveka:

Stympad av två olika mag:tarmoperationer behöver kroppen "extra allt". Skulle tacksamt ta emot en påfyllning av min kropps sviktande förråd av vitaminer och spårämnen och annat.

#10 - - Viveka:

Stympad av två olika mag:tarmoperationer behöver kroppen "extra allt". Skulle tacksamt ta emot en påfyllning av min kropps sviktande förråd av vitaminer och spårämnen och annat.

#11 - - Jag har lidit av sömnbrist i två års tid pga värk i en arm. Min mage har "pajat" efter det. Och det beror ju på stressen som min kropp varit utsatt för. Jag har blivit rekommenderad helhetshälsas tillskott men inte kommit t skott å införskaffat dessa.:

Malin

#12 - - Jag har lidit av sömnbrist i två års tid pga värk i en arm. Min mage har "pajat" efter det. Och det beror ju på stressen som min kropp varit utsatt för. Jag har blivit rekommenderad helhetshälsas tillskott men inte kommit t skott å införskaffat dessa.:

Malin

#13 - - Jag har lidit av sömnbrist i två års tid pga värk i en arm. Min mage har "pajat" efter det. Och det beror ju på stressen som min kropp varit utsatt för. Jag har blivit rekommenderad helhetshälsas tillskott men inte kommit t skott å införskaffat dessa.:

Malin

#14 - - monica:

Jag läser i veckans Land nr 39 om nyttiga bakterier. En kvinna driver ett bryggeri med fermenterade drycker . Bakterier och jästsvampar i denna överdrivet renliga värld. Fermenterat, jäst eller mjölksyrat. Låter intressant. Fast själv får jag nog i mig lämpliga bakterier genom att gosa med hundarna varje dag. Har inte ont i magen bara jag undviker socker och bröd. Har diverse Dvitamin, Magnesium, Probiotic och Omega3, glömmer att ta. Märker ingen skillnad.

#15 - - Ylva Stenkvist:

För att jag stressar mycket och har svårt att gå ner i vikt. Har kollat länge på olika bra kosttillskott och då bla magnesium och probiotika men inte vetat vilket märke jag ska välja. Vore kul och få möjlighet att testa Helhetshälsas kosttillskott😊.

#16 - - Marie askhed:

Då jag har varit dålig sen i början av året med envis hosta, många sömnlösa nätter pga detta ätit 3 pencillinkurer, +massa andra mediciner innan de konstaterade att jag fått astma. Känner jag verkligen att jag behöver kosttillskott för att komma på banan igen.

#17 - - Monica Ohlsson:

Hej!
Jag är pensionär och vill hålla mig frisk så länge det går. Hjälp med matsmältning, tarm och mage och d-vitamin är nog "mumma" för äldre. Magnesium är kanske värt att pröva, jag känner ibland av kramp i vadmusklerna och tårna. Så kul att få vinna detta kit! Spännande :-)

#18 - - Johanna Ahola :

Jag skulle vilja vinna kosttillskotten för jag tror att det hade gjort mig gott. Är föräldraledig just med mitt andra barn som är 8 månader och känner mig väldigt trött just nu har även en del övervikt som jag har lite svårt att bli av med. Förmodligen mycket hormoner som spelat in men tror att kosttillskott skulle hjälpa mig väldigt mycket just nu.

#19 - - Johanna Ahola :

Jag skulle vilja vinna kosttillskotten för jag tror att det hade gjort mig gott. Är föräldraledig just med mitt andra barn som är 8 månader och känner mig väldigt trött just nu har även en del övervikt som jag har lite svårt att bli av med. Förmodligen mycket hormoner som spelat in men tror att kosttillskott skulle hjälpa mig väldigt mycket just nu.

#20 - - Eva Bruhn:

Hej!
Vilken vinst att vinna! Har nyligen bestämt mig att nu ska jag satsa på mig själv och sluta skylla på allt möjligt. Det är jag själv som är ansvarig för hur jag mår och vikt och motion är det som jag behöver ta tag i. Därför hade det varit kul att få ta del av Helhetshälsas tillskott och testa om det gör skillnad.

#21 - - Anita Westman:

Har ätit LCHF i 1,5 år och känner av sendrag ibland. Har köpt tillskott på apoteket för jag har inte vetat vad som är det ultimata tillskottet . Nu verkar jag ha funnit det och kommer att prova det även om jag inte vinner. Tack :)

#22 - - Anonym:

Hej! I höst vill jag verkligen satsa på mig själv. Är trött,har svår värk i kroppen, en krånglande mage och behöver gå ner i vikt. Vore fantastiskt att med hjälp av Helhetshälsas kosttillskott ge min kropp rätta förutsättningarna att förbättra min hälsa☺

#23 - - Sara Forsberg:

Nu kommer hösten mörk och kall. Jag känner mig ofta trött och deppig denna årstid och skulle behöva lite hjälp på traven för att känna mig piggare. Kost och motion försöker jag sköta men skulle behöva något extra för att få fart på kroppen.

#24 - - Anna :

Å detta vore perfekt i höstmörkret och med all stress som pockat på efter semester mm. Detta vore ett perfekt sätt att tacka kroppen och ge den rätt förutsättning för en piggare och friskare höst och vinter