En dålig dag

I dag har varit en riktig skitdag, jag hade jobbmöte på förmiddagen som var väldigt upplyftande men sedan hamnade jag i en negativ spiral. Kände mig så rastlös och har haft ett enormt sug efter mat, förstod att min lunch var för liten och jag var tvungen att ta till ett mellanmål stället för att falla dit. Mellanmålet blev ett kokt ägg med majonnäs och en skiva kallrökt lax. Efter det var jag tvungen att sysselsätta mig för att skingra tankarna.

Sådana här dagar när allt känns jobbigt så är det så lätt att strunta i allt, och jag fick kämpa med mig själv
och tänka; varför mår jag dåligt i dag, har det hänt något speciellt som gör att jag vill kasta in handuken, vad vill jag? Ge upp eller kämpa vidare? Men jag valde att kämpa och lagade middag enligt planeringen och tog mig ut på promenad fast vädret visade sig från sin sämsta sida med regn och blåst. Promenaden gjorde gott för mig, jag har överlevt denna skitdag och i morgon vaknar jag starkare igen. För det är ju så här; tråkiga och jobbiga dagar kommer alltid komma och det är dom dagarna som vi måste klara om vi ska nå vårat mål. Natti på er! 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Ann-Sofie :

Det är så inspirerande och du delar med dig så igenkännande! Tack! 💕

#2 - - Ann-Sofie :

Det är så inspirerande och du delar med dig så igenkännande! Tack! 💕

#3 - - Anonym:

Tror tisdag blir bättre 👍 kämpa🍁🍁🍁

#4 - - Anonym:

Tror tisdag blir bättre 👍 kämpa🍁🍁🍁

#5 - - Anonym:

Du har en duktig coach - dig själv. Lycka till!

#6 - - Tussilago:

Varför har du inte en träningskompis, är man två så kan man dra i varann. Jobbigt att motivera sig själv hela tiden.
Men du är toppenduktig! Det är höst, löven faller. Man känner av årstidsväxlingar, blir blåsigt och kallt. Men alla färger är fantastiska, ,, ! den friska luften.. !

#7 - - Annika:

HEJA DEJ!! KÄMPA PÅ! DU ÄR EN INSPIRATION FÖR MÅNGA!!👍🏻🌸

#8 - - monica:

Ibland är livet en grå smutsig fuktig säck och inuti den sitter man ensam och gråter så hjärtat vill brista. Då får man kliva ur sitt skal och vara glad åt allt man har runt sig! Vår Ica handlare sa häromsistens,att en del dagar tunga och hon får klistra på ett leende mot kunderna. Så möts hon av så mycket värme och glädje och blir glad själv. 😊😊😊

#9 - - Tussilago:

En dag stod jag i köket med disk i massor, tvätt som behövde tvättas, Dammsugas behövdes det, räkningar betalas, allt tråkigt på en och samma gång. Jag kände hur allt rann ut, näe! jag vill inte detta. Buhu!!! Då kom vår kloka schäfertik ( 12 mån ) och satte sig framför mig, titta på mig med sina bruna pepparkornsögon. Hon sträckte fram tassen och la den i min hand. Vilken glädje ett djur kan ge. Hon vände min dag direkt, asch va är väl lite disk och damm... vi fixar det! En sak i taget!