Föreläsning i Sundsvall den 18/5

Då är jag hemma igen efter en fantastisk vistelse i Skåne/Ängelholm hos Anna Halléns Livsstilsgård. I fyra dagar har jag varit där med fullspäckat schema.
 
Jag möttes av ett härligt och vårligt Ängelholm, så varmt och skönt att jag kunde sitta ute och äta lunch. Hemma i Norrland där jag bor har vi inga gröna gräsmattor ännu, men här grönskar det och det klipptes gräsmattor överallt.
Dagarna har bestått av en utbildning till Viktminskningsterapeut, och detta var första tillfället i kursen som pågår ända fram till oktober!!!! Otroligt spännande med nya kunskaper även om jag redan kan och känner igen mig mycket i det vi läser om. Jag kan varmt rekommendera att investera i sin egen hälsa genom att gå en kurs hos Anna Hallén, för det är så lärorikt och man får otroliga uppvaknaden om hur kroppen fungerar.
 
Men det var inte bara utbildning som jag hann med, utan jag och Anna hade även planerat in en gemensam föreläsning en kväll, och det blev en riktigt lyckad och trevlig kväll med mycket skratt. Föreläsningen var fullsatt så det blev trångt men hjärtligt. 
 
 
 

Under pausen bjöd vi på frökex från Husåbröd som tillsammans med Birgitta Höglund tagit fram dessa goda kex. Frökexen blev väldigt populära speciellt de nya smakerna kardemumma och nässla/vitlök.
Så nu planerar jag och Anna in ytterligare gemensamma föreläsningar i höst, mer om det kommer längre fram, så kul :)
 
 
Men jag har en föreläsning till i vår och det är om bara en vecka; den 18 maj 2017 kommer jag till Sundsvall och föreläser om min livsstilsförändring, hur jag gjorde för att lyckas gå ner 70 kg i vikt på 18 månader. Jag hade inte i min vildaste fantasi målet att gå ner 70 kg, utan mitt mål var att komma ner till tvåsiffrigt, typ 99 kg. Men under resans gång hände mycket som gjorde att det omöjliga blev möjligt.
Hur kunde jag gå upp så mycket i vikt?
Hur gjorde jag för lyckas?
Hur går det att bibehålla vikten?
Jag säger inte att det är enkelt att göra en livsstilsförändring, men jag lovar att det är värt allt i slutändan. 
  
Välkommen att anmäla dig till min föreläsning torsdagen den 18/5 2017 kl.18:15 - ca19:30
Plats; Kulturmagasinet, Packhusgatan 4, 852 34 Sundsvall.
Pris: 250 kr per person
Anmälan är bindande och det är begränsat antal platser.
 
För anmälan mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv i ämnesraden Sundsvall 
 
En goodie bag till de 30 först anmälda som är fylld med spännande produkter inom LCHF, till ett värde av ca 200 kronor. 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Emma:

Jättebra föreläsning! Jag söker kvinnan i mörkt kort hår som satt på andra raden ungefär i mitten och bodde i Bara utanför Malmö. Vi pratades vid i pausen och jag skulle gärna vilja hålla kontakten med dig om du vill förstås? Du får gärna maila Lindha - hon har mitt telefonnummer som hon i så fall kan ge dig. Snälla hör av dig om du vill ha fortsatt kontakt.
/Emma