Föreläsning i Ängelholm den 8 maj

Nu är det nedräkning till min och Anna Hallens  föreläsning i Ängelholm/Skåne den 8/5. Jag ser så fram emot att komma tillbaka till vackra Skåne och är övertygad om att våren kommit längre hos er än hos mig här i Norrland. Föreläsningen kommer att hållas i huset som syns här på fotot nedan på Anna Halléns Livstilsgård. Här håller Anna många olika utbildningar inom hälsa, läs gärna mer om det här. 
 

Känner ni att ni behöver få motivation och inspiration till en bättre hälsa på många olika sätt och inte bara i viktminskningssyfte så tycker jag att ni ska komma och lyssna på vår föreläsning som jag och Anna gör tillsammans för första gången!!!
 
Jag kommer att berätta hur jag gjorde min livsstilsförändring från att väga 140 kg till att gå ned halva min vikt; minus 70 kg!!! Vad var det som gjorde att jag lyckades denna gång? Hur går det att bibehålla vikten? Hur hanterade jag frestelser? Det och mycket mer kommer jag att berätta om och jag tror många kommer att känna igen sig i mina känslor, hur mår man när man väger 140 Kg? Jobbiga saker att prata om men skönt att veta att det går att göra en förändring.
 
Det som är så bra med min och Annas föreläsning är att Anna kommer ta upp hur kroppen fungerar, varför gör vi som vi gör, hur ska vi lära oss att leva med maten och varför äter vi? Hur ska vi göra för att må vårt allra bästa?
Vad är vi designade för att äta? Kan verkligen maten vi äter styra kroppens inflammationer, vårt humör och vår sömn?
Varför behövs selen, jod, järn och magnesium och var hittar jag allt detta i maten?
Vill ni läsa mer om vår föreläsning kika in här.
 
 
Ni kommer få en unik föreläsning där ni får hela paketet under en kväll: motivation, inspiration och värdefulla kunskaper.
I pausen så kommer vi bjuda på kaffe och provsmakningar från Huså Bröd, det är Birgitta Höglunds goda frökex i tre smaker som hon tillsammans med Huså bröd tagit fram. Här kan ni läsa mer om frökexen.
Hittade fotot nedan som är några år gammalt när jag och Birgitta hade gjorde vårat första jobb ihop: provsmakning av frökexen som alltid är populära. 
 
  
Det här kommer att bli en intressant kväll med mycket inspiration och diskussioner där jag och Anna finns tillgängliga för frågor. Det finns fåtal platser kvar, först till kvarn.
 
För anmälan till denna unika föreläsning där jag och Anna föreläser tillsammans för första gången, mejla till lindha.vikstrom@jamtland.st, skriv Anna//Lindha i ämnesraden.
 
Måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20:30 ca.
Pris per person 300 kr
 
Vägbeskrivning till föreläsningen:
Adress; Livsstilsgården i Norra Häljaröd, Farhultsvägen 377
Buss 225 mellan Ängelhom - Höganäs
Hållplats; Norra Häljaröd Ö
 
Anmälan är bindande och begränsat antal platser.
Varmt välkomna
 
 
 
#1 - - Jenny:

Hej! Vill bara tipsa om att Ann Fernholm ska föreläsa om socker i laholm den 10 maj. Ingen föranmälan krävs och det är kostnadsfritt att gå.