Sommarlängtan

Snart är februari månad väck och vi kommer in i mars och längtar efter våren och sommaren, åtminstone jag. Här i Jämtland har vi dock mycket snö fortfarande, men jag längtar till all grönska. Min äldsta dotter tar studenten i år och jag som älskar att ordna med kalas ser så fram emot att göra Julias student till något extra.
 
Foton från sommaren 2016 
 
Varför börjar jag tänka på det här nu då? Jo, jag fick erbjudande om att göra lite reklam för en Robotgräsklippare som ni kommer se nedan. Sommaren kommer snabbt med alla dess sysslor utomhus, jag tänker då främst på gräsklippning. Jag tycker om att klippa gräset på vår tomt hemma som är 1800 kvm stor även om det tar sin tid.
 
Men när tiden inte räcker till riktigt kan man faktiskt köpa sig den tiden, t.ex. genom att skaffa en självgående gräsklippare som förutom att vara elektronisk också fyller upp miljökrav. En Robotgräsklippare kan då vara ett komplement till den manuella gräsklippningen som är bra för hela kroppen. Men med en Robotgräsklippare kan välbefinnande på ett annat plan uppnås när man vill ha den där extra tiden. Man kan inte alltid tacka nej till bra hjälpmedel.
 
 
Här på Bygghemma.se  (du hittar den HÄR LÄNK) kan du ta del av många bra erbjudanden att köpa en robotgräsklippare eller annat för trädgården.
Detta inlägg är sponsrat.

 

 

 

 

 
 

 

 
 
#1 - - Elisabeth:

Åååhhh en Bäähäärnt :-)
Man döper oftast/alltid en sådan, så vår fick heta så.
Vår absolut bästa investering i huset. Är så skönt att sitta på lördags morgonen och titta på honom och lyssna på grannarna som för oljud :-)
"Jag älskar arbete, kan sitta flera timmar och titta på"