Föreläsning

Var till Föllinge och hade föreläsning nu i veckan, det var ett tag sedan jag föreläste. Sist var ju på LCHF-eventet i Säffle i somras. Den föreläsningen var väldigt känslosam för mig, så lite mer nervös än vanligt var jag när det nu var dags igen. Men väl i Föllinge och med hjälp av Studieförbundet Vuxenskolan´s Malin Sundqvist så gick allt så bra.
 
Jag hade min föreläsning på "Café och butik hemma", ett jättemysigt café där jag och Malin i lugn och ro förberedde min föreläsning. Mycket packning hade jag med, kläder och en massa trevliga goodiebags till de som kom och lyssnade. 
 
 
Tror jag åt världens godaste kycklingsallad till middag på caféet, Camilla som är ägare lagar allt själv från grunden och i denna kycklingsallad så hade hon dubbelmarinerat kycklingen, och ett extra plus i kanten att kycklingen var varm och rejäla portioner. Dessutom har "Café och butik hemma" goda LCHF-alternativ i form av fikabröd och smörgåsar.   
 
 
Det är riktigt kul när man åker och föreläser på mindre orter att så många vill komma och lyssna, dessutom att man efteråt kan diskutera och ställa frågor. 
 
 
 
 
 Efter föreläsningen delade vi ut goodiebags och jag vill tacka de som sponsrat mig med dessa produkter.
 
Tack till;
  
 
 
 
 
 
 
#1 - - Sonja Sundberg:

Vilken härlig goodiebag. Så generös du är.

#2 - - Anonym:

Tack för du kom å gästade Föllinge. Och vilket gott fika caféet hade. 10 poäng
Nu e jag peppad i min fortsatta väg till min nya livssti

#3 - - monica:

Låter roligt med uppskattning.Att folk kommar och lyssnar. Och att vara sponsrad och kunna dela ut goodiebags.

#4 - - Hanna Karlsson:

Vad roligt med föreläsning!