Doktor Mikael

Fick frågan om jag ville vara med i en tv inspelning strax innan jul där jag skulle få ge inspiration till hur jag gjorde för att få en bättre hälsa. Måste säga att jag var väldigt nervös men bestämde mig för att våga kasta mig ut och vara med. Programmet sändes i går och jag gick inte ut med det på bloggen, utan skrev lite kort om det på min officiella FB sida.
 
 
Programmet var väldigt rappt och under själva inspelningen gick allt också snabbt, inga omtagningar utan allt skulle sitta på en gång. Vi hade fått frågor att förbereda oss på som Tilde de Paula skulle ställa till oss, men ingen av dem kom. Så även om jag vet klart med mig hur min resa varit, så där i den situationen får man nästan en black out och försöker febrilt komma på något vettigt att säga.
 
 
Hur som helst är jag glad att jag fick förfrågan om detta, det var en spännande upplevelse att få vara med om även om jag önskar det funnits mer tid att få berätta lite mer om hur jag gjorde för att lyckas.
 
Idel kändisar såg man i TV 4 huset så det var kul, hann prata med Ann Fernholm och ta lite kort tillsammans, Ann som har skrivit de populära böckerna Ett sötare blod och nu senast kommit ut med boken Smakäventyret. Ann har även startat Kostfonden för att fler människor ska få ett friskare liv.
Så här skriver de på hemsidan;
Kostforskning saknar kommersiellt intresse – därför behövs den här fonden. Vi har grundat den eftersom vi vill stärka kostforskningen; vi vill fylla alla de kunskapsluckor som finns kring hur kosten kan påverka olika sjukdomsförlopp. Vill ni läsa mer om Kostfonden klicka här.  
Sedan träffade jag Ulrika Davidsson  som också var jättetrevlig och som har kommit ut med en ny bok om att man ska äta efter sin blodgrupp, ABnoll-metoden mycket spännande. Hon frågade vad jag har för blodgrupp och då visade det sig att LCHF är perfekt för mig att äta och min viktminskning har ju fungerat bra.
 
Jag visste att Simon Kachoa skulle vara med i programmet så när han kom blev jag lite "starstruck" men vågade gå fram till honom och prata lite. En trevlig kille som verkligen gjort en resa på sitt sätt och som var med i Biggest Looser, och för min del så tvingar jag inte på någon min LCHF utan jag känner att jag berättar om min livstilsförändring och tycker att var och en ska finna det som känns rätt just för dig själv. 
 
Sist men inte minst fick jag vara med på ett foto med underbara Tilde de Paula, vilken utstrålning och glädje hon förmedlar, så otroligt trevlig. 
 
 
 
#1 - - monica:

Det var ett rätt bra program, men många "listor". Ni tre fick så kort tid på er på de sista minuterna! Men du gjorde bra ifrån dig! Var och en skulle fått längre tid att berätta om sin livsstilsförändring.

#2 - - Anonym:

Vad synd att hela programmet var så stressat:( Trodde de skulle fråga lite mer och intervjua.

#3 - - Anonym:

Vad synd att hela programmet var så stressat:( Trodde de skulle fråga lite mer och intervjua.

#4 - - Anonym:

Vad synd att hela programmet var så stressat:( Trodde de skulle fråga lite mer och intervjua.

#5 - - Marie Persson Enström:

Jag som har träffat dig några gånger skulle nog säga att de missade att filma ditt vackra leende och dina vackra glada ögon. Jag tycker du var jättebra. När det gäller viktväktarna så blev jag förvånad att de ens ville ställa upp ;-).

#6 - - Serola:

Den där doktorn var sjukt jobbig att lyssna på! Och ni 3 borde ha fått mer utrymme i programmet! Det var ju bara ni som var intressanta.

#7 - - Jeanette:

Kul att se dig i TV Lindha, hoppas det blir fler gånger:)
I övrigt så tyckte jag att hela programmet var väldigt stressigt, ni tre skulle ha fått mera tid till att berätta.
Kram Jeanette

#8 - - Panki:

Du skötte dig utmärkt! Kul att få "se dig på riktigt" :-)
Programmet, nja- kommer inte se det igen, kändes lite ogenomtänkt och slarvigt.
Du borde göra mer TV :-)

#9 - - Eva:

Du skötte dig jättebra Lindha!
Jättesynd att doktorn var otroligt stressande att lyssna på, inget program jag kommer se igen. Sen tycker jag att det är sorgligt att man fortfarande tjatar om att äta mindre, motionera mer och att man skall äta lite av allt. Uppenbart så klarar inte en stor del av befolkningen just det, annars hade inte så många varit överviktiga. Synd även att man inte pratade mer om hur LCHF och även 5:2 fungerar rent fysiologiskt. Vad händer med kroppen och hur påverkas kroppen av olika livsmedel.

#10 - - Nisse Hult:

Hej Lindha
Synd att du fick så lite plats i programmet, den tokpladdrande läkaren förstörde tyvärr rätt mycket i mina ögon.
Och jag Fattar inte varför Viktväktardamen överhuvudtaget fick vara med i programmet. Hon
representerar ju ett affärsintresse som bygger på att folk skall betala för en idé att dom i längden misslyckas att nå och hålla ett mål och sen kommer tillbaka som ny betalande ny kund igen. Den som inte tror att upplägget är så kan se en film på YouTube där grundaren av Viktväktarna, kommer ju från USA beskriver hela upplägget sen han valt att hoppa av företaget.

#11 - - mikaela:

Hej! Jag driver själv en blogg om min viktnedgång, googlade omkring för att hitta en liknande och såg då din! :) Är så nyfiken på hur du gick tillväga för att få en såpass stor blogg? Är det något du skulle kunna tänka dig att skriva om? Kram!

#12 - - Monty:

Bra blogginlägg!

#13 - - Peter:

Kul att du skrev om detta. Känner igen mig direkt.

#14 - - Eva:

Roligt att jag inte är ensam om att tycka att programmet var så ytligt. Min man sa efteråt att det kändes som att dom bestämt att riva av alla metoder och åsikter på en timme. T.o.m barnfetma skummade dom igenom, med en barnpsykolog som fick säga ett par ord. Skummade på ytan i expressfart!
Du Lindha gjorde ett jättebra jobb, du kunde ju inte styra över tempot m m. Antar att detta med att visa kjolen från före viktminskningen inte var din ide.

#15 - - Anna Eriksson:

Lindha; du var jättebra liksom Ann Fernholm. Jag skulle vilja se ett helt program med bara er två. Ok, Simon kan få vara med också eftersom han är så gullig... :)

#16 - - heltfantastisk.blogg.se:

Du var jätte bra på tv synd att ni inte fick prata längre. Kram Anna

#17 - - Tussilago!:

Ja! Ni var bra, ni tre.. men kort inlägg. Men varför var doktorn så himla stressad. Det borde vara mer program om övervikt tycker jag. Men i stora hela var det ett sevärt program. Jag såg det på tv4play efteråt. Tyckte ändå doktorn var bra att han sa att det inte finns några preparat som funkar, för sånnt är lätt gå på. Lite lustigt! med tilde för hon har ju haft bakprogram förut.. riktiga kaloribomber!

#18 - - Sofia:

Missade detta, finns det nån länk där man kan se det?

#19 - - Tussilago!:

Tv4play !!