LCHF Kryssningen 2016

Hemma och åter tillbaka till vardagen! Kom hem från LCHF-kryssningen sent i går kväll, planet var försenat i nästan två timmar så jag landade inte på huvudkudden förrän klockan ett i går natt, och sedan åkte jag till jobbet kl 07:00 i morse.
 
 
Men jag är fulltankad med ny härlig energi efter att ha fått lyssna på alla fantastiska föreläsare och fått träffa så många nya härliga människor som kommer fram och vill prata, helt underbart.
 
Vi steg på båten i Värtahamnen i Stockholm vid middagstid, och sedan väntade mingel och en god LCHF-buffé. En magisk kväll där alla var så glada och förväntansfulla, jag träffade även på underbara My (LCHF ingenjören) och Johan Falk.
Vi skulle ju alla tre föreläsa under söndagen under temat "Kan Jag Kan Du".
 
 
  
Söndagen inleddes med Kostdoktorns föreläsning och sedan Ann Fernholm, det är så otroligt intressant att lyssna på allt de har att säga. Efter lunchen var jag så pirrig inför min föreläsning att jag valde att gå till min hytt för att få lite egen tid och förbereda mig.
 
  
Sedan var det dags för mig att föreläsa, alltid nervöst, speciellt när jag visste att TV4 var där och filmade. Efter mig så föreläste Johan Falk om sin resa med LCHF och hur han gick ner 50 kilo i vikt, väldigt intressant.
 
Sist ut av oss tre var My, och hennes berättelse om sin uppväxt som sockerberoende barn var väldigt gripande och tårarna låg nära för många.
 
 
 My LCHFingenjören, lånad bild från hennes blogg.
 
Årets kryssning har slagit alla rekord och var fullbokad, nästa år firar de 10 års jubileum så då gäller det att boka biljetter i tid. Här är jag så glad över att min föreläsning gick bra och att ni som lyssnade var helt underbara. Jag blir så glad när ni kommer fram till mig och berättar att ni inspireras av min resa <3. Det är tack vare er som jag får kraft/energi och möjlighet att föreläsa och berätta om min livsstilsförändring. 
 
 
Håll utkik på min blogg,  inom kort kommer jag att lägga ut datum och orter för vårens föreläsningar, hoppas vi ses!
 
Ps. många har frågat om var min jacka är köpt här.
 
 
#1 - - Karin20:

Lindha, Lindha, du säger att du var nervös. Det märktes inte. Du var fantastisk och du är mycket modig! Det finns så många som har så mycket att berätta men inte vågar stå framför 300 personer och visa upp sig. Och hur man sett ut. Du gör det! Där står du och berättar och ger råd och tips. Alla andra är läkare, docenter, professorer, civilingenjörer, som alla genom sina jobb fått styrka och träning, men inte du! Du är en modig uska! Det du ska tänka på är att du har rätt att berätta! Det är din historia och dina erfarenheter, ingen annan har rätten till detta. Och du har skaffat dig den rätten genom att vara den du är! Folk lyssnar till dig för att du har rätten att berätta. Och du är jättebra! Och modig!

#2 - - Marie:

Bästa Lindha! Nu är det andra gången jag hör dig föreläsa. Första gången var i höstas i Gävle och nu på LCHF kryssningen. Denna gång fick även min gubbe och en dotter uppleva din viktresa med dina ord och inte bara återberättat av mig som gillar dig skarpt. Jag kan verkligen säga att du är en fantastisk människa som klarat av detta. Att du är nervös syndens inte. När jag kom hem från kryssningen var jag väldigt motiverad att äta LCHF. Men det behövs bara någon dag så glider jag in i mina gamla farliga spår. Inte bra för min kropp att stoppa i mig både det ena och det andra. Känner att kroppen inte orkar med mig snart - jag kommer att äta mig till döds! Men det är som du säger - att viljan måste finnas, allt sitter i huvudet. Tack än en gång för en bra föreläsning. Kram.