Sista minuten tips

I år har jag, som jag skrivit tidigare, shoppat nästan alla mina julklappar via nätet, och jag måste säga att det har fungerat bra även om lite av julkänslan att leta julklappar i butikerna då försvunnit.  Det har för mig varit ett bra sätt att spara lite på tiden och hinna göra annat.
 
För er som fortfarande inte handlat klart alla julklappar ännu tänkte jag dela med mig av en toppen-julklapp för den som har allt och dessutom en julklapp som räcker hela året ut!!! Varför inte ge bort en prenumeration på LCHF magasinet? Jag rekommenderar denna mycket läsvärda tidning som innehåller mycket intressanta artiklar om mat, medicin och hälsa, och jag måste ju också ge dem en eloge för den som första tidning av alla jag fått vara med i, valde att ha mig som omslagsflicka i ett av numren :)  
 
 
Men nu ska vi inte skriva om mig mer, för nu finns det ett rykande färskt nummer ute i butikerna där det bl.a. är ett porträtt skrivit om Maria Jallow som återställt sin gastric bypass-opererade mage. Väldigt intressant läsning!
 
LCHF-magasinet är en mycket omtyckt tidning och kommer under 2017 att utöka sin utgivning till fem nummer per år, vilket jag tycker är ett bra beslut så att det inte är så långt mellan gångerna som tidningen dimper ned i brevlådan. 
 
 
 
Vill du ge bort en prenumeration så erbjuder LCHF-magasinet dig att läsa ikapp till ett mycket förmånligt pris! Du som blir ny prenumerant på LCHF-magasinet kan få 24 nummer av  LCHF-magasinet för endast 600 kronor istället för 780 kronor. Det gäller samtliga tidningar från 2011-2016 (den sista tidningen kommer i december) Sätt in beloppet på vårt Bankgiro: 468 - 5459 eller Plusgiro: 53 33 41 - 4.
Ange kod: 600Lindha
 
Du kan även här gå in och beställa din prenumeration.
Ps. detta är inte ett sponsrat inlägg. 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - monica:

Jag är rätt lessen över alla LCHF recept. Sånt som är och ser ut som bröd, efterrätter och jag längtar efter den "riktiga"varan
Häromdagen var jag inne på Kostdoktorn sida och fann en ketogen(?) ckokladdryck. 2 dl vatten, 1 msk kakao, 30 g smör och ev lite grädde. Smakade hyfsat men gav mig ett förfärligt sug som jag fortfarande har och jag drömmer mig tillbaka till jular, när det roligaste och viktigaste var att koka olika fudge- knäcksorter till auktioner i bygdegården, jobbet,vårt hem, barnens kompisar. Och jag åt upp hälften själv. Nä, inte köpt något godis fast jag sneglar på minsta påsen skumtomtar=socker ock kemikalier=blää. Inte lätt vara människa och missbrukare. Såg förresten på Kostdoktorn att man kunde skriva och berätta om man misslyckas med LCHF kosten. För egen del behövde jag något chips runt halsen, som satte stopp för överätning. Sånt som korna i lagårn har för matutportioneringen. Beundrar Sofia nu som lyckas bra med vikten. Hur går det för tjejen, som du följde för 2 år sedan!?

#2 - - Hans:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!