Vinnaren av Matkärlek

Kom hem sent i går från Stockholm och LCHF- Kryssningen, som var en fantastiskt trevlig tillställning. Jag har träffat så många profiler inom LCHF och pratat med så många trevliga människor som jag inte känner, men vi har alla LCHF gemensamt så alla människor man mött har varit så intressanta att prata med.
 
Sedan kändes det så kul att så många kom fram och berättade att de läser min blogg, det värmer verkligen! En intensiv helg på ett bra sätt med så många bra föreläsningar. Har så mycket roligt att skriva om min första LCHF- kryssning och en massa trevliga bilder som jag ska lägga ut. Jag kommer definitivt att åka nästa år igen, en så välordnad kryssning som bara växer och blir större och större. Ska i väg och jobba kväll snart så ni får ge er till tåls tills vidare, då jag inte hinner skriva klart om kryssningen i dag.
 
Däremot så ska ni få veta vem som hade turen att vinna nya tidningen Matkärlek som Anne Aobadia är chefredaktör för och som låter mig få lotta ut en prenumeration, vilket känns jättekul att få möjlighet till.
Jag fick hela 86 kommentarer som ville vinna tidningen så mina barn fick säga ett nummer mellan 1 - 86, och så räknade jag vem det blev. Vinnaren heter Helen Nilsson GRATTIS :) 
 
Här är jag och Anne Aobadia som jag träffade på kryssningen. 
För er som inte vann den här gången så har ni möjlighet att anmäla er HÄR och prenumera på Matkärlek till ett bra pris.
 
.
 
 
#1 - - Helene D:

Jag prenumererar på tidningen och fick hem den förra veckan. Oh, så nöjd jag är med den! Supersmarriga recept, bra information och mycket mer. Väl värd att köpa!

#2 - - Gäst:

Jag såg dig på LCHF-kryssningen och tänkte att det där måste vara "Halva Lindha" fast du såg både hel och tjusig ut.
Prenumeration på tidningen har jag redan, dock bara en 3-månaders.


Svar: Tack fina du <3
halvalindha