SportLov i Fjällen

Är i fjällen och har sportlov några dagar så härligt. Var lite orolig om all snö hade tinat bort men det går att åka längdskidor, slalom och skoter.
 
 
Jag började denna onsdagsmorgon med att åka längdskidor och hade bestämt att jag skulle åka kortaste spåret på 3,5 km, men under tiden jag åkte så kände jag att jag nog skulle ta ett varv till då jag inte var trött. Samtidigt så ville jag inte åka ett varv till!
 
Det är så jobbigt att brottas med de där lata tankarna för jag vet ju att det som tog mig dit jag är i dag, var att jag hela tiden tog det där extra varvet och inte tillät mig att känna efter. Och det är ju när det är som jobbigast som man vill ge upp, men i stället för att göra det; vänd det jobbiga till att tänka att det är nu när det är så här jobbigt som det verkligen tar, och som gör att jag når mitt mål. 
 
Så det blev 7 km längdskidor för mig i morse och känslan efteråt att man klarat det är obeskrivlig! Och hade jag struntat i andra varvet hade jag känt mig misslyckad och det är ingen skön känsla, för då blir jag på så dåligt humör. 
 
 
 
 Sedan blev det en skotertur och grilla hamburgare, så gott. 
Det är så avkopplande och lugnt när man är i husvagnen, och solen skiner så nu ska vi ta en promenad till fjällhotellet Köja på after ski.
#1 - - monica:

Man har en inneboende latmask.. men så nöjd man blir när allt är gjort. Solen skiner. Frisk luft. Vad skulle du ha gjort för nyttigt om du inte åkt andra varvet. ??

Svar: Hade jag inte åkt sista varvet, hade jag inte gjort något nyttigt alls, den tiden hade blivit att sitta 20 minuter längre. :)
halvalindha

#2 - - Catrine:

Härligt Lindha!!! Älskar den känslan av nöjdhet man känner när man "tvingat" sig själv med det som känns så gruvsamt.....för man vet ju också vad jobbig den andra känslan är - när man känner sig så misslyckad.
Jag har haft det tufft att komma igång med både träning och slarvat mycket med kosten efter jul och återkommande sjukdom av div. slag......jag ger lätt upp nu och har tänket -"jag tar tag i det nästa vecka" vilket är jättedumt och har mycket av just den där misslyckandekänslan för tillfället tyvärr. Men ska försöka börja sträva efter nöjdhetskänslan igen.....vi har ju fått tillbaka det underbara ljuset här i Norrland nu så det kanske gör det lite lättare hoppas jag :)
Ha nu en jätteskön vistelse i fjällvärlden finaste du!!

Svar: Det är så lätt att skjuta upp saker, och gärna att börja nästa måndag i stället för i morgon. Tvinga ut dig på promenad och försök äta rätt, så kommer du genast känna att du mår bättre. Har det så skönt i fjällen, tack <3
halvalindha

#3 - - Marie:

Det ser underbart härligt ut. Du är så cool som kör på så som du gör och orkar allt. Jag känner mig så inspirerad så jag måste ta en power walk runda nu. :-)

Svar: Härligt att du får inspiration <3
halvalindha

#4 - - Joanna- Journalist och föreläsare med Autism:

mysigt

Svar: <3
halvalindha

#5 - - Nette:

Hahaha, hög igenkänningsfaktor där. Blir också sur om jag fallit för latmasken...Själv är jag förkyld och kan inte träna alls :( Surt! Har inte varit förkyld på flera år. Får nöja mig med att rida hästen. Det är ju ändå han som springer och får ta i och då gills det inte som träning för mig ;) Mer som mindfulness.
Kan gissa att hamburgarna smakade extra bra efter skidåkningen. Verkar som att ni har det mysigt där ni är :)

Kram!

Svar: Ja hamburgaren smakade väldigt bra, och tack vare skidåkningen kände jag att jag kunde dra på med massa hamburger dressing :) Kram!
halvalindha