Nedräkning LCHF -Kryssning

Då var det dags i dag att kliva på båten för att åka med LCHF Kryssningen, ska bli så kul :)
 
Så fort vi packat in oss i våra hytter så är det dags att äta LCHF-buffé och sedan mingla runt och träffa spännande LCHF-profiler. På söndagen blir det många spännande föreläsare att lyssna på, ska bli riktigt kul att få vara med om detta.
 
Hade så svårt att bestämma mig för vad jag skulle packa ner i resväskan - vilket lyxigt dilemma. Förut hatade jag att packa, alltid problem med vad man skulle ha på sig och vad man skulle packa ner med en garderob som var snäv i utbud.
 
Men nu tycker jag att det är roligt att packa, förut brydde jag mig inte om detaljer men nu tycker jag det är roligt att matcha kläder med smycken, så att man känner sig fin. Det är hemskt att jag inte kände så riktigt förut, även om jag gjorde mitt bästa så var glädjen inte ända ut i fingertopparna.
 
Men nu packar jag ner lite för mycket; som lite blusar, klänningar och byxor så får jag känna efter vad som passar. Sådan otrolig annorlunda känsla att inte kunna bestämma sig för vad man ska ha på sig, att man har flera olika klädval som man kommer i. Så då packar jag ner allt i stället, för förut då man visste att det här kommer jag i och då får jag packa ner det, det fanns inga andra alternativ. 
 
 
Men jag måste ju ändå erkänna att de sista åren så har det blivit lättare att hitta fina kläder för oss med större storlekar. Nu behöver man inte bara förlita sig på postorder, t.ex. Miss Mary of sweden var jag en trogen postorderkund till. I dag finns butiken ZIZZI med mycket fina kläder i stora storlekar som jag använde sista åren, och jag kunde faktiskt känna mig fin i de kläderna även om jag ville gå ner i vikt för min hälsa.
 
Tänker på hur jag förut beställde kläder på postorder: alltid två olika storlekar på samma plagg för jag visste ju inte vad jag skulle komma i. Sedan skickade jag tillbaka hälften som jag inte kunde ha. Fortfarande kan jag känna mig osäker på vad jag har för storlek och tar alltid med mig flera olika storlekar i provrummet; den jag önskar att jag kan ha, den jag tror jag kan ha och den som jag vet är för stor. Och oftast slutar det med att jag kan ha storlek 38/40, men på något vis vill jag inte ta för givet i provrummet och bli besviken. Bäst att gardera sig....
 
Skulle ju skriva om kryssningen och halkar in på min packning, snurrigt som vanligt men skriver det som poppar upp.Ska se om jag under kvällen hinner lägga upp lite trevliga bilder från kryssningen, annars kommer det ett inlägg om det på bloggen. Följ mig gärna på INSTA gram där jag har lättare att lägga ut bilder.
#1 - - tommy:

spännande

#2 - - Anonym:

Jag brukar alltid ta med kläder i minst två olika storlekar i provrummet, speciellt om det gäller byxor. Och börja med att prova den största storleken, känna mig smal och gradvis minska tills det passar bra :) men känns ibland som jag "lurar" mig själv, men vill inte uppleva den hemska känslan att jag inte rymms i något jag trott!

Svar: Förstår precis känslan, tack för att du delar med dig <3
halvalindha

#3 - - Linda:

Känner igen det där med klädstorlekar. Trots att jag gått ner nästan tre storlekar har jag svårt att ta med enbart storlek 40 eller medium i provrummet. Åker alltid med en large för säkerhets skull, men den är alltid för stor. Undrar när hjärnan ska hänga med i viktnedgången.
Hoppas din kryssning var toppen!

Svar: Kryssningen var toppen :) Det tar längre tid för att bearbeta det mentala, jag känner att jag är inte klar än, känner fortfarande på stolar håller den här för mig, men jag ser det inte som ett problem utan vet att med tiden så blir jag tryggare. Kram <3
halvalindha

#4 - - LCHF-arkivet:

Hej!
Nu kan du vinna en prenumeration av LCHF-tidningen Matkärlek.
Det enda du behöver göra är att ladda upp ett recept på vår sida, www.lchfarkivet.se för att delta.
För varje recept du lägger upp får du en "lott", så ju fler recept desto större chans att vinna.
Mer info om tävlingen hittar du här: http://www.lchfarkivet.se/vinn-en-prenumeration-av-tidningen-matkarlek/