Min träningsvecka

Kände att jag behövde en extra knuff i träningen och har bestämt mig för att i en månad träna med min PT Jonas Brandt  2 dagar i veckan på gymmet MÅVA i Brunflo. 4 dagar tränar jag själv och så har jag en vilodag.
 
Jonas har lagt upp träningen så att varannan gång kör vi överkropp och mage, och andra dagen ben och mage.
 
Så i måndags började vi med armar och jag måste säga att jag blir så slut i armarna att jag knappt orkar hålla i vattenflaskan, det är otroligt hur man kan ta ut sig när man har någon som pushar en. Samtidigt är det en sådan skön känsla att bli slut i kroppen, man mår så gott!
 
Sedan hade vi ju utmaningen på jobbet också; jägarvila i 8 minuter och 20 sekunder tror jag att jag stod, men min kollega härdade ut hela 12 minuter!!! Vi kallar det för friskvård på jobbet.
Tisdag hade jag vilodag.
 
Onsdag 7 km promenad varvat med löpning, 
Torsdag träning på gymmet igen med Jonas, då var det dags för en ordentlig genomkörare av ben och mage.
 
Det är så intressant hur mycket muskler som finns i kroppen, bara när vi körde en benövning så skulle jag vid ett tillfälle stanna kvar innan jag pressade ner, för då aktiverar man en annan muskel. Hujedamig! Tur jag slipper ha koll på det och bara gör som min Pt säger. 
Måste ju bara berätta en kul grej som hände, jag hade köpt nya Röhnisch Shape Up tights och på något sätt hade jag tagit på mig dem bakfram, tyckte det kändes konstigt och skulle börja gymma. Som tur var hann jag upptäcka det i tid och rätta till, i bland är jag så vimsig.
 
Sedan var det dags för att avsluta med ett konditionspass i trappmaskinen. I 10 minuter skulle jag gå i trappor i rätt bra fart, kan säga att svetten rann! Jag bad Jonas att ta kort och han sa; försök och se glad ut! Så jag blev så full i skratt, det är inte lätt att le när det bränner i hela kroppen. 
 
 
I går fredag tog jag och min dotter en lättare joggingtur med lite backträning, sådan kvalité att kunna umgås med min äldsta dotter på detta vis, det gjorde jag ju aldrig förut. Jag ville ju heller aldrig gå på stan och shoppa, bara en sådan enkel grej uppskattar jag att vi kan göra ihop.   
 
 
Nästa inlägg tänkte jag skriva lite om hur jag ätit denna vecka, och bra basvaror som jag alltid har hemma i fall det skulle krisa och man behöver en snabb middagsplan.
 
Trevlig helg!
 
 
#1 - - monica:

Så fina ni är!! Bra med rolig och nyttig träning.Min syster och jag tränar på ett gym som anordnats på en nedlagd skolas gymnastiksal. De har fått dit lite nya grejor men inte haft genomgång än. Trappmaskinen verkar jobbig, ser den på Biggest loser också. Kettle ball skulle jag inte klara med min dåliga rygg. Ha en fin helg!

Svar: Trappmaskinen är asjobbig, svetten rinner och man känner sig som en urvriden disktrasa efteråt, helt mör i ben och rumpa och ändå är man glad efteråt att man gjorde det :) Kettle ball använde jag bara som extra tyngd denna gång, slängde inte upp dem. Min rygg pallar inte det heller. Hoppas du också haft en fin helg.
halvalindha

#2 - - Maria:

Hej, roligt att hitta din blogg, jag har precis börjat med LCHF och det går riktigt bra. Kul att du bor i Brunflo, jag bor i Torvalla. Hälsn. Maria

Svar: Vad kul att du hittat min blogg och bor i närheten :) Lycka till med LCHF, kram.
halvalindha

#3 - - Marie Persson Enström:

Nu blev jag riktigt sugen på att ge mig ut. Ni ser så härligt friska o fina ut. Riktiga förebilder.
Kram

Svar: Kram <3
halvalindha

#4 - - Anonym:

Hej! Får man fråga vad det kostar per gång att träna med PT? Verkar superbra!

Svar: En Pt timme kostar 850kr där jag tränar. Väl investerade pengar i sin hälsa.
halvalindha