Matkärlek a la LCHF

Nu händer lite spännande och roliga saker; en ny mattidning kommer ut och har premiär i butikerna 26/3. matkärlek är en helt ny tidning för alla som älskar mat och lågkolhydratkost. Så här beskriver de tidningen: "Fokus ligger på god och naturlig mat fri från gluten, socker och tillsatser, och tidningen är späckat med äkta matglädje, goda recept, intressanta reportage och inspirerande människor. Matkärlek kommer ut 8 gånger/år. Anne Aobadia, tidigare redaktör för Mat&Hälsa och kokboksförfattare, är ansvarig utgivare och chefredaktör för Matkärlek."Låter ganska bra va?
 
Matkärlek
 
Ser verkligen fram emot att läsa den här tidningen och få ta del av nya recept, sedan måste jag ju tala om att jag är med i första numret vilket verkligen känns jättekul. Jag och chefredaktör Anne har pratat mycket i telefon och det känns verkligen bra att få medverka och berätta om min resa med ett litet djupare perspektiv.
 
Första numret kommer verkligen vara läsvärt då även Birgitta Höglund , kokboksförfattaren, är med i ett reportage. Birgitta har ju skrivit flera kokböcker och har en blogg där hon är väldigt generös med goda recept från sina kokböcker. Dessutom är hon på väg att lansera sina böcker i USA nu.
 
Passa på att ta del av ett förmånligt välkomsterbjudande senast 19/3. Beställ HÄR
 
Lösnummerpris: 49 kr.
Lanseringserbjudande: 3 nr 99 kr, 8 nr 249 kr, gäller till 19/3.
Ordinarie Prenumerationspris: 3 nr 129 kr, 8 nr 329 kr.
 
 
 
 
#1 - - kaffehörnan:

Låter inte så fel

#2 - - monica:

Nu ska jag vara negativ! Dessa LCHF tidningar som gärna skyltar med godis och efterrätter, sådana saker som jag ABSOLUT inte klarar av att varken läsa om eller smaka på. Förlåt min åsikt.

Svar: Du har en poäng där 👍💕
halvalindha

#3 - - Anonym:

Tre nummer beställda, hurra!

#4 - - tommy:

spännande =)

#5 - - Nette:

Klämde till med åtta nummer direkt :) Det var ju inga pengar at prata om.
Men jag håller med Monica, synd att det är efterrätter på framsidan. Men jag litar på att innehållet är läsvärt!

Kram!

Svar: Tror detta blir en jätteintressant tidning.
halvalindha

#6 - - Tess:

Ska absolut prova, jag gillade Mat&Hälsa.